Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
МОРСЬКИЙ ЛЕВ НАПАВ НА СЕРФІНГІСТКУ

Морський лев скинув школярку з дошки і вдарив її мордою в голову. На допомогу Мерфі прийшов водій катера, він перешкодив агресивній тварині знову напасти на дівчинку. За словами чоловіка, те, що відбувалося, нагадувало «фільм жахів». Спочатку йому здалося, що на підлітка напала біла акула.
Елла дістала перелом щелепи і позбулася трьох зубів. За словами лікарів шпиталю міста Ланселін, куди доправили постраждалу, напад тюленя міг призвести до важчих наслідків, якби водій катера вчасно не втрутився.
Морські леви належать до рідкісних тварин і перебувають під особливою охороною. Зазвичай ці великі тюлені не нападають на людину.

НЕ ЗАСМУЧУЙТЕ ЗВІРІВ ПИЛЬНИМИ ПОГЛЯДАМИ
До традиційного прохання до відвідувачів «звірів не годувати» у зоопарку Антверпена додалося нове — «звірів не роздивлятися». Такий заклик вивішено біля кліток з приматами. Працівники зоопарку стверджують, що від пильних поглядів їхні вихованці сумують і замикаються в собі.
Відвідувачам пропонують, якщо мавпа на них дивиться, відводити погляд або відступати на кілька кроків назад. Така турбота про мавп збентежила гостей зоопарку. Пропозиція не роздивлятися приматів сприймається як жарт.


ПОВЕРНУЛАСЯ В КІНО
Відома голлівудська актриса Мішель Пфайфер повернулася в кіно після тривалої перерви. Найближчим часом на екран виходять три стрічки з її участю: «Я ніколи не буду твоєю», «Лак для волосся» і «Зоряний пил». П'ятдесятирічна кінодіва в чудовій формі. До того ж вона стверджує, що ніколи не вдавалася до пластичних операцій.
Нагадаємо, що Мішель Пфайфер народилася в Санта-Ана (штат Каліфорнія, США). Відвідувала «Голден вест коледж» і «Вайтлі коледж», де протягом двох років вивчала психологію і судочинство. Акторське ремесло вона опановувала в акторській студії в Голлівуді. Перемога в каліфорнійському конкурсі краси 1978 року дала дівчині змогу дебютувати на телебаченні: спочатку в рекламі, а потім у відомому серіалі «Дельта Хауз». Мішель була номінована на премію «Оскар» за найкращу другорядну роль у картині «Небезпечні зв'язки». У її фільмографії є такі відомі стрічки, як «Жінка-яструб», «Одружена з мафією», «Текіла Санрайз», «Іствікські відьми» та «Повернення Бетмена».

також у паперовій версії читайте:
  • РЕКОРДИ
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • НОУ-ХАУ
  • СКАНВОРД

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».