Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ПОДОРОЖ ПО-ФРАНЦУЗЬКОМУ

«Нелегальних» авіапасажирів виявили лише після приземлення в австрійській столиці. Однак замість того щоб звільнити бідолах, працівники віденського аеропорту одразу замкнули двері й викликали поліцію. Правоохоронці швидко розібралися в ситуації, й французи вирушили до Парижа наступним рейсом, причому цього разу в пасажирському літаку.
На думку фахівців, людям ніщо не загрожувало, оскільки літак «ATR72» літає на відносно невеликій висоті й оснащений приладами для вирівнювання тиску. Щоправда, у вантажному відсіку було надто холодно.


МОБІЛКА ДЛЯ СОБАК
Американська компанія «On4 Communication» презентувала новинку, на розробку якої знадобилося два з половиною роки і два мільйони доларів. Йдеться про мобільний нашийник для собак, повідомляє Укрінформ із посиланням на NEWSru.
Пристрій називається «PetsCell». Він дає змогу власникові визначати географічні координати чотириногого улюбленця на комп'ютері або за допомогою спеціального наручного пристрою. Господар також зможе створювати віртуальні кордони для свого вихованця. У разі їхнього перетину пристрій передаватиме попереджувальний сигнал електронною поштою або мобільним телефоном.
За допомогою кнопки на собачому мобільному ошийнику той, хто знайшов тварину, що заблукала, зможе зв'язатися з її господарем. Власник і сам може подзвонити на «нашийник» і почути гавкання годованця чи покликати його додому.
Вхідні дзвінки приймаються автоматично. «PetsCell» має власний номер і працює у стандартних стільникових мережах, із якими домовилася «PetsMobility».
Вартість «собачої трубки» — 350–400 доларів. Компанія-виробник не має наміру спинятися на досягнутому: наразі триває розробка мобілок для котів.

також у паперовій версії читайте:
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • КІНОСВІТ
  • ФАКТ
  • ДИВА
  • КОРИСНІ ПОРАДИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».