Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ТЕПЕР ЗРОЗУМІЛО, ДЕ ЗНАХОДИТЬСЯ «ХІМІЧНА БОМБА»
Учора в Києві відкрилась міжнародна виставка-ярмарок «Екологія-2007». Почесні гості вернісажу розповіли журналістам про серйозну небезпеку, яка випливає зі стану довкілля. Вплив різних токсичних викидів хімічних підприємств призводить до народження хворих дітей, таку думку висловив академік Національної академії наук України, голова Національної комісії з радіологічного захисту при Верховній Раді Дмитро Гродзінський.

За словами науковця, «найбільша небезпека полягає в тому, що під впливом різноманітних токсичних викидів зростає мінливість клітин людини».
На думку пана Гродзінського, найнегативніше на життя людини впливають відходи хімічного виробництва.
Заступник генерального директора державного спеціалізованого підприємства «Центр переробки і поховання техногенних відходів» Міністерства охорони навколишнього природного середовища Сергій Красиленко, відповідаючи на запитання про ступінь забруднення довкілля металургійними підприємствами, зазначив, що «зараз найнебезпечнішими можна вважати не металургійні, а сільськогосподарські підприємства».
«За 15 років у них нагромадилась величезна кількість хімікатів — пестицидів, гербіцидів. Ця «хімічна бомба» є найбільшою екологічною загрозою для України, за ступенем токсичності їй немає рівних»,— вважає фахівець.

«СВОБОДИ СЛОВА» НЕ БУДЕ?
Ведучий популярного ток-шоу «Свобода слова» на каналі ICTV Савік Шустер переходить на телеканал «Інтер».

«У нас є усна домовленість з Ганною Безлюдною, але немає підписаного паперу. Проте скажу по-футбольному: слово іноді важливіше від контракту»,— заявив пан Шустер виданню «Телекритика» на прохання підтвердити чи спростувати чутки про відхід з ICTV.
За його словами, на «Інтері» він працюватиме над кількома проектами, зокрема суспільно-політичним шоу. «Питання в іншому — як воно називатиметься»,— зазначив Шустер.
«Свобода слова» на ICTV виходитиме до кінця сезону, а з початком нового сезону він працюватиме на «Інтері».
Говорячи про те, чи була пропозиція «Інтера» цікавішою або вигіднішою, ведучий зазначив: «Звичайно, цікавішою. Журналіст не може оперувати поняттями «вигідно» — «невигідно». Я ще надто молодий для цього».
Савік Шустер зміну каналу пояснює необхідністю професійного зростання. «Я вдячний Вікторові Пінчуку, який ризикнув і запустив «Свободу слова». Але мені потрібно розвиватися, а на такому невеликому каналі, як ICTV, не бачу простору для зростання»,— зазначив він.
Водночас головний редактор «Телекритики» Наталія Лігачова зауважує, що «останнім часом програмою «Свобода слова» були незадоволені на Грушевського, 9 (будинок Кабміну)».
також у паперовій версії читайте:
  • ЄВРОПА НАС НЕ РОЗЛЮБИЛА?
  • ТРАНСПОРТНИКИ НЕ ВИКЛЮЧАЮТЬ СТРАЙКІВ
  • ЛЕГКА «ЕКСКУРСІЯ». І НЕ БЕЗ ЗИСКУ
  • ТЕПЛИЙ ВЕЛИКДЕНЬ — НА РАДІСТЬ ЛЮДЯМ
  • ЧИ ВИГІДНО КРАСТИ АВТОМОБІЛІ?
  • ЯКИМ БУДЕ ВЕЛИКОДНІЙ МАЙДАН?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».