Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ЗИМА АТАКУЄ. ВОСТАННЄ?
Як повідомили в Укргідрометцентрі, у ці вихідні утримається холодна погода: в суботу температура у північних областях вночі 18–23°, місцями 25–27° морозу, вдень 8–13° із позначкою мінус; на решті території вночі 15–20° морозу, вдень 5–10° із позначкою мінус; у Криму вночі 12–17° морозу, на узбережжі 2–7° із позначкою мінус, удень 4–9° морозу, на Південному узбережжі близько 0°. У неділю в Україні очікується незначне (на 2–4°) підвищення температури. На дорогах країни ожеледиця.

Із початку робочого тижня обіцяють подальше підвищення температури: вночі у східній половині до 10–15° морозу, на решті території до 6–13° із позначкою мінус (27 лютого у західних областях до 0–6° морозу), вдень до 3° морозу — 3° тепла, у західній, а 27 лютого і у південній частині до 1–6° тепла; на Південному узбережжі Криму вночі 2–7° морозу, вдень 1–6° тепла.
У Києві та області 24–25 лютого — холодна без опадів погода. У понеділок та вівторок обіцяють підвищення температури вночі до 6–11° із позначкою мінус, удень до 3° морозу — 2° тепла.

ТИХ, ХТО ПОГЛУМИВСЯ НАД МОГИЛАМИ, РОЗШУКАЮТЬ
«Наруга над єврейськими історико-культурними об'єктами в Одесі — не просто спонтанний вияв емоцій якогось божевільного. Швидше, ці акції вандалізму кимось задумані й організовані»,— вважає головний рабин Одеси і області, керівник місцевої юдейської релігійної громади Шломо Бакшт.

У коментарі УНІАН він наголосив, що «те, що сталося, шокувало не лише євреїв, а й людей інших національностей».
Водночас рабин зазначив, що йому передовсім шкода тих, хто це зробив, хто опустився до такого рівня. Він сказав, що установи, котрі мають розслідувати злочини, вже працюють, і в правоохоронних органах запевнили: буде все зроблено для знайдення вандалів.
Як ми розповідали раніше, днями вчинено наругу над меморіалом жертвам нацизму, близько півтисячею могил на Третьому єврейському кладовищі, а також пам'ятною дошкою на будинку на вулиці Рішельєвській, де жив відомий лікар, публіцист і громадський діяч Леон Пінскер. На цих історико-культурних пам'ятках намальовано свастики і образливі написи. Заступник начальника УМВС України в області Дмитро Фучеджі запевнив громадськість, що «розкрити ці злочини — справа честі для одеської міліції».
також у паперовій версії читайте:
  • І В ЛУГАНСЬКУ СУМНІВНІ ТАРИФИ
  • ПОРОЖНІЙ ПАРЛАМЕНТ НІХТО НЕ БЛОКУВАТИМЕ
  • ЧЕРНІГІВ: РАДІОЛОКАЦІЙНІ СТАНЦІЇ ТАКИ ВИМКНУТЬ
  • КРИМСЬКІ ЗАПОВІДНИКИ ЗАХИСТИТЬ ПРЕЗИДЕНТ
  • СУДДЮ ЗААРЕШТУЮТЬ ЗА ХАБАРНИЦТВО

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».