Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ТЕЛЕФОН ДОВІРИ ДЛЯ ФАНІВ

Коли автор «поттеріани» Джоан Роулінг повідомила, що два персонажі останньої книги гинуть, шанувальники серії злякалися, що однією з жертв може стати сам Гаррі Поттер. Письменниця озвучила назву останньої книги «Гаррі Поттер і гробниці смерті» ще у грудні минулого року. Вона вирішила завершити «поттеріану» цим романом. Як повідомлялось, книга виходить у світ 21 липня.
Лишень стало відомо, що автор розпрощається з кимось із головних героїв, британці почали робити ставки на смерть Гаррі Поттера. Проте підтвердження, що саме його спіткає лихо, поки немає. Представники книжкової мережі передбачають, що півмільйонний наклад «розлетиться» вкрай швидко, передають «Подробности».


НЕОЧІКУВАНЕ ПОТОМСТВО
У Кейтвіллі, штат Луїзіана (США), в заповіднику для тварин, які брали участь у лабораторних експериментах, шимпанзе Тереза народила дитинча, незважаючи на те, що самці, які жили поряд із нею, були стерилізовані, повідомляє Укрінформ із посиланням на BBC News.
Малюк став одинадцятим дитинчам Терези, котрій майже 40 років, і першим за останні 13 років. Це також перше дитинча шимпанзе, що народилося у заповіднику. В семи самців взяли на аналіз зразки волосся, аби з'ясувати, хто з них є батьком малюка. Йому зроблять повторну операцію.
Нині мати і донька, яку назвали Трейсі, почуваються добре. Маля сильне, активне і регулярно їсть. Один із постійних спонсорів заповідника Вільям Робінсон запропонував оплатити пожиттєве мешкання Трейсі в заповіднику. За словами працівників закладу, у неї є унікальна можливість навчитися природної поведінки серед шимпанзе, народжених у дикій природі.

також у паперовій версії читайте:
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • КІНОСВІТ
  • НОУ-ХАУ
  • ДИВА
  • ФАКТ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».