Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
В УКРАЇНІ ВИЛУЧИЛИ НАРКОТИКИ НА 12 МІЛЬЙОНІВ ЄВРО
Служба безпеки України спільно з правоохоронними органами Німеччини, США і Туреччини ліквідувала транснаціональне наркоугруповання в Україні. Про це вчора на брифінгу повідомив виконувач обов'язків голови Служби безпеки України Валентин Наливайченко.

Він заявив, що ліквідовано канал транзитного транспортування героїну територією України до країн ЄС. Протягом операції з нарколабораторії в селі Архангельському, що на Херсонщині, вилучено 125 кілограмів цього «важкого» наркотику. За оцінкою заступника начальника головного управління «К» СБУ Олександра Похилька, в Європі вартість такої кількості героїну становила б за роздрібними цінами понад 12 мільйонів євро.
Під час операції затримали наркокур'єра, який є громадянином України, і декого з організаторів транзиту забороненого «зілля». Порушено справу за ст. 305 Кримінального кодексу України.
За словами пана Похилька, торік у Одеському порту також було затримано 203 кілограми героїну. Але нинішня ситуація відрізняється тим, що в нашій країні було організовано нарколабораторію з виробництва героїну з морфіну. За даними СБУ, морфін постачали з Афганістану. Протягом 2006 року на території цієї країни було вироблено шість тисяч тонн морфіну, з якого можна виготовити 610 тонн героїну.
СБУ вже заявляла, що Україна посідає важливе місце в трафіку наркотиків із Центральної Азії через Росію до Європи. Другий канал, а саме постачання кокаїну, проходить через Україну з Південної Америки, зокрема Аргентини, повітряним шляхом.

ШАХТА «КРАСНОПІЛЬСЬКА» ПРОДОВЖУЄ СТРАЙК
Ще трьом гірникам цієї копальні в містечку Брянка на Луганщині медики заборонили продовжувати акцію протесту під землею через високий артеріальний тиск.

Одинадцятий день поспіль дванадцятеро гірників шахти «Краснопільська» страйкують. Вони вимагають погасити заборгованість із заробітної плати за останні десять місяців і передати шахту в державну власність. 2 лютого, як ми розповідали, шахтарі спустились у копальню і відмовилися підніматися на поверхню. 6 лютого у трьох із них різко погіршився стан здоров'я. До акції протесту приєдналась решта колективу. Загальна сума боргу сягає мільйона шестиста тисяч гривень.
також у паперовій версії читайте:
  • ОТРУЙНИЙ ТУМАН ОПОВИВ СЕЛО
  • У КРЕМЕНЧУКУ ГОТУЮТЬ РЕФЕРЕНДУМ
  • ТО ЯК ГОВОРЯТЬ НА ХЕРСОНЩИНІ?
  • ОРГІЛтм ОТРУЮЄ НЕ ЛИШЕ ПАРАЗИТІВ...
  • КРИГА НАС НЕ ВИТРИМАЄ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».