Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
СОБАКА ВИКРАДАЄ МОБІЛЬНІ ТЕЛЕФОНИ

Грати на вікнах багатоповерхівок знизу до самого верху говорять за себе — «лихих» людей тут вистачає.
Поліція як може бореться з цим злом, але зловмисники увесь час вигадують щось новеньке. Недавно у місті з'явився симпатичний великий білий собака. Анітрохи не соромлячись, він заходить у будинки громадян, сподіваючись, як вважають жалісливі господарі, поживитися чимось смачненьким. Однак ці відвідини завжди мають один фінал — «на десерт» чотириногий друг зазвичай прихоплює чийсь мобільний телефон, що лежить на столі чи комоді, й вмить зникає.
Ураховуючи кількість незвичних крадіжок, вартовим порядку нічого не залишалося робити, як визнати собаку «закоренілим злодієм» і влаштувати на нього полювання по всьому місту.


НАЙКРИМІНАЛЬНІША ДЕРЖАВА СВІТУ
Нікола Пікарді, генеральний прокурор Ватикану, оголосив статистику правопорушень у своїй державі за минулий рік: на 492 особи, які живуть у Ватикані, припадає 341 цивільна справа і 486 карних, повідомляє Укрінформ із посиланням на Otpusk.com.
За кількістю злочинів на душу населення Ватикан можна назвати найкримінальнішою державою світу. Злочинність у цій країні у двадцять разів перевищує аналогічні показники сусідньої Італії, хоча у Ватикані на кожні чотири особи припадає швейцарський гвардієць, не кажучи про поліцейських, які охороняють музеї.
Однак Пікарді зазначив, що більшість правопорушень — кишенькові крадіжки і викрадення сумок. Інші злочини також незначні (підробка або шахрайство), причому скоюють їх «іноземці», котрі «працюють» серед 18 мільйонів паломників, які щороку відвідують собор святого Петра, однойменну площу та музеї Ватикану.
Близько 90% злочинів залишаються безкарними. Це відбувається не через християнське милосердя, а за банальнішої причини — злодюжки легко перетинають межі країни і потрапляють «за кордоном», до Італії. Навіть якби всіх правопорушників саджали за грати, у Ватикані не знайшлося б для цього місця — тут немає тюремної системи.

також у паперовій версії читайте:
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ФАКТ
  • РЕКОРДИ
  • СКАНВОРД

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».