Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЧОЛОВІК І ЖІНКА
СЬОГОДНІ — ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА
Якщо ви хочете подарувати дорогій вам людині приємні емоції, вразити когось своїм подарунком або виокремити його серед інших привітань, подаруйте квітку, яка висловить ваші почуття. Повірте, ефект буде більше, ніж вражаючим.
«Троянди, що розмовляють» — салон, який пропонує незвичну послугу. Тут... підписують квіти. Цю унікальну технологію розроблено у США, вона не має аналогів у світі. Науковці досягли неперевершеного результату: на живу квітку наноситься малюнок, який не стирається, не тріскається, не змивається і не зішкрябується. Сама ж квітка не пошкоджується.

В Україні компанія працює рік. Ми стали першою державою в Європі, в якій з’явилась ця технологія. Ми випередили навіть Голландію, яка є визнаним лідером квіткової індустрії. Про особливості «підписаних» квітів розповідає керівник компанії Катерина Деркач.
— Як довго існує ваша компанія?
— В Україні ми відкрились у лютому 2006 року, коли отримали необхідне обладнання. Ми випередили всіх у Європі. Нині такі послуги надають лише в Україні, Голландії, Іспанії та Росії. Ми були першими, а коли відкрили офіс у Росії, то шокували росіян. Адже вони звикли, що зазвичай відкривають у нас свої філії, й що Росія завжди випереджає Україну.
— Отже, які саме написи Ви робите?
— Нанести можна все — від стандартних побажань, що пропонує наш каталог, до фотографій. Можна написати вірші, цілі фрази в букеті — по слову на кожній квітці. Малюнок є однокольоровим. Ми пропонуємо клієнтам палітру кольорів, які гарно виглядають на квітці. Якщо там відсутній потрібний колір, майстри змішують різні фарби для отримання бажаного відтінку. Оптимальний розмір малюнка — десь 2 см у діаметрі. Це розмір, який найкраще виглядає на квітці. Такий малюнок не втрачається на пелюстці й не закриває собою квітку.
Такі троянди можна дарувати, щоб порадувати кохану людину, та й з будь-якої нагоди. Один хлопець, наприклад, вирішив таким чином освідчитись. На кожній квітці в букеті була написана фраза, і дівчина мала скласти з квітів цілісний текст — розповідь про його почуття, романтичну історію їхнього кохання і пропозицію руки й серця — і все це у віршах. Яка дівчина відмовить після такого освідчення?!
Тож малюнок залежить від того, яку мету ви переслідуєте, від вашої фантазії, звісно.
Між іншим, це — класний рекламний хід. Ми отримуємо чимало замовлень від рекламних компаній, які вчасно зрозуміли що й до чого. Щонайперше, букет троянд із нанесеним на них логотипом дає зрозуміти гостям, що завітали вони до солідної компанії, яка дбає про свій імідж і звертає увагу на деталі, що його створюють. Уявіть, наскільки приємніше людині отримати красиву квітку з теплими побажаннями замість стандартних ручок, записничків і кепок. Крім того, даруючи букет з такими квітами, можете бути впевнені, що з-поміж розмаїття подарунків запам’ятають один — підписані квіти, подаровані вами, адже ми передовсім даруємо почуття.
— Отримавши в подарунок таку красу, її захочеться зберегти надовго. Чи не зіпсується малюнок, якщо засушити квітку?
— Ні. Якщо, звісно, правильно засушувати, і якщо не деформується пелюсточка з малюнком. Коли квітка зморщується, то фарба лягає по кожному вигину пелюстки. Малюнок набуває її форми.
У нас в салоні є зразки квітів і трапляється чимало кумедних ситуацій, пов’язаних із випробуванням малюнка на витривалість. Одна трояндочка стояла тиждень, і кожен, хто заходив у салон, намагався стерти на ній напис. Закінчилось тим, що пелюсточка з малюнком почорніла від того, що її постійно терли. Проте напис усе одно лишився неушкодженим.
— Як правильно засушувати квітку?
— В ідеалі це потрібно робити в сухому приміщенні при сорока градусах, без прямих сонячних променів. Засушувати квітку краще голівкою вниз, щоб вона не опускалась і не нахилялась вбік.
— У Вас «говорять» лише троянди чи ви працюєте з іншими квітами?
— «Заговорити», в принципі, може будь-яка рослина. Головна вимога до квітки, на яку наносять малюнок,— гладенька і не надто барвиста пелюсточка. Чому троянди найпопулярніші? Є кілька причин. По-перше, троянда вважається королевою квітів, а по-друге, вона «стоїть» набагато довше від інших квітів. Приміром, малюнок чудово виглядає на тюльпанах. Та їх важко знайти в Україні потрібної якості, адже наші тюльпани недовговічні — не такі гарні. Але підписувати можна тюльпани, кали, кімнатні рослини.
— Як довго виконують замовлення і скільки це коштує?
— Час виготовлення замовлення — невеликий. Наша технологія дає змогу підписувати до десяти тисяч квітів на добу. Тож замовлення виконуємо вчасно. Його вартість залежить від вартості квітів, їхньої кількості і можливого флористичного оформлення. Ціна нанесення малюнка — стандартна.

Євгенія МАЗУР
також у паперовій версії читайте:
  • О, ЦЕЙ АРОМАТ КОХАННЯ...

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».