Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ЗИМА НА ПРОЩАННЯ ЛЮТУЄ
Через складні погодні умови — сніг і сильні пориви вітру, в одинадцяти областях країни знеструмлено 140 населених пунктів. Зокрема, без електрики залишилися у Львівській, Івано-Франківській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій, Закарпатській, Донецькій, Луганській, Житомирській і Вінницькій областях та на Волині.

Унаслідок сильного вітру припинив роботу міжнародний аеропорт «Донецьк». Було затримано рейси до Москви та Києва. Літак, який прямував із Афін, змушений був просити посадки в Дніпропетровську.
У вихідні на більшій частині країни посиляться морози. Нічна температура у східних областях сягатиме 15–20° із позначкою мінус, очікується мінлива хмарність, без опадів.
У суботу на півночі Лівобережжя стовпчик термометра опуститься до 23°, вдень покаже 4–9° морозу, а на Сумщині та Харківщині — до 12° морозу. На Південному узбережжі Криму вночі очікують 3–8° морозу, вдень 0–5° тепла. На решті території України буде хмарна погода з проясненнями, невеликий, у західних областях помірний сніг.
Температура вночі на більшій частині території країни становитиме 10–15° морозу, в суботу місцями до 18°, удень 3–8° морозу. В неділю морози дещо зменшаться — вночі очікується 2–7°, удень від 3° морозу до 2° тепла. На дорогах ожеледиця.

УЖГОРОД «БАЙКЕРУЄ»
Понад сто представників байкерських клубів країн Балтії, Польщі, Росії, Молдови, Угорщини і України з'їхалися вчора в Ужгород, де відбудеться дводенна міжнародна зустріч. Її учасники обговорюватимуть проблеми байкерського руху, влаштують костюмовану вечірку та конкурс на найкращий «спецодяг» і пов'язану з ним пісенну композицію, переглянуть фільм про літній зліт байкерів.

Учасників зустрічі розважатимуть музичні гурти «Текіла» (Ужгород) і «Кусто» (Київ). Сьогодні байкери на радість охочим подивитися, робитимуть зарядку на березі Ужа, після чого проведуть екскурсію древнім містом на циганських бричках.
також у паперовій версії читайте:
  • КРАЇНА ВТРАТИЛА 200 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ
  • ЛІТАКИ ЧЕКАЮТЬ НА ЗАПРАВКУ
  • А В ХЕРСОНІ БУДЕ ВИНЕН ПАСАЖИР
  • ШАХТИ СТАЛИ НЕБЕЗПЕЧНІШИМИ
  • ВИЗНАЧЕНО ОНКОНЕБЕЗПЕЧНІ РЕГІОНИ
  • НА ВОЛИНІ — СПАЛАХ ЕПІДЕМІЇ СКАЗУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».