Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
У НАЙМЕНШОЇ ДЕРЖАВИ НОВИЙ ВЛАСНИК

Сума угоди не розголошується, але, за даними рієлторської компанії «Soll Decnat», вона може становити 1–1,2 млрд. доларів США, повідомляє кореспондент Укрінформу.
Принц Майкл, коли виставляв князівство на продаж, наголосив, що Сіленд може привабити майбутніх інвесторів як місце для розміщення казино, готелю посеред моря або банку. Він здивувався, коли про намір придбати князівство заявив представник Казахської держави Даніяр Ашимбаєв.
На запитання, що зміниться в «державі», новий власник зазначив, що передовсім переробить державну атрибутику. «Прапор я зміню відповідно до нових національних символів, так само як і герб, гімн, валюту. Поза сумнівом, «морський долар» буде замінений на «морське тенге»,— заявив Ашимбаєв. Він також додав, що нова суверенна держава буде «форпостом казахської культури на Заході».
Князівство Сіленд — морська платформа, розташована в Північному морі в 11 кілометрах на схід від узбережжя Великої Британії. Вона має площу близько 500 кв. метрів і складається з двох бетонних башт, у кожній з яких по вісім кімнат. Споруда заснована за часів Другої світової війни — тоді вона виконувала функцію бази ППО Великої Британії. З 1967 року — це окреме державне утворення, що є спадковою конституційною монархією і має власний прапор, грошову одиницю, поштові марки та паспорти.


У ПРИВАТНОМУ ЗООПАРКУ ПОПОВНЕННЯ
У приватному зоопарку бердянського підприємця народилося левеня, «дівчинку» назвали Міледі, повідомляє кореспондент Укрінформу.
Як розповів господар звіринцю Ігор Кальченко, народження малечі — подія унікальна, тому що леви в неволі розмножуються вкрай рідко. За твариною доглядають дружина підприємця та донька. Маленьку Мілі годують шість разів на день. Її вага — 1 кг 700 грам.
Батьками Міледі є левиця Віка, яку підприємець придбав свого часу в Угорщині, й лев Самсон із приватного зоопарку Голландії. До трьох місяців маленька Мілі житиме в будинку, потім її привчатимуть до умов життя у вольєрі.
Нині в Бердянському звіринці разом із новонародженою п'ять левів. За словами Кальченка, щодня йому надходять десятки пропозицій продати маленьку левицю, але сімейна рада вирішила: Міледі не продавати.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • КОРИСНІ ПОРАДИ
  • ФАКТ
  • РЕКОРДИ
  • МАНДРИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».