Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ІМ’Я СІКОРСЬКОГО ПОВЕРНЕТЬСЯ В УКРАЇНУ
Президент України провів зустріч зі співзасновником компанії Sikorsky Aircraft Corporation Сергієм Сікорським, який прибув до нашої країни на запрошення глави держави.

Співрозмовники обговорили перспективи співпраці українських авіапідприємств із компанією, яку представляє пан Сікорський. Президент зазначив, що потужний технологічний і промисловий потенціал українських авіапідприємств надає сприятливе підґрунтя для започаткування діяльності компанії в Україні. «Я вважаю історичною несправедливістю те, що нині в нашій країні немає виробництва гелікоптерів чи їхніх окремих частин, хоча всі можливості для цього є. У нас є авіапідприємства, виробничі потужності, хороші кадри, зрештою, є хороша традиція»,— сказав Віктор Ющенко.
Глава держави також підтвердив свою позицію з приводу необхідності заснування в Києві музею Ігоря Сікорського, батька пана Сергія.
Ігор Сікорський, який народився у Києві, 1909 року першим у світі спроектував гелікоптер. Його гвинтокрилими машинами й донині літають американські президенти. У Києві про нашого славетного співвітчизника нагадує невеличка пам’ятна дошка на будинку на Ярославовому валу, 15...
Компанія Sikorsky Aircraft із виготовлення сучасних гелікоптерів — дочірнє підприємство United Technologies.

СЬОГОДНІ ПОХОВАЮТЬ ЄВГЕНА КУШНАРЬОВА
Церемонія прощання розпочалася вчора о 20.00 у Благовіщенському кафедральному соборі й тривала до 7-ї години ранку п’ятниці. Сьогодні у приміщенні міського оперного театру відбудеться громадянська панахида.

Поховають політика о 13.00 на другому міському цвинтарі на центральній алеї поруч із могилою колишнього губернатора Харківщини Олександра Масельського.
Тим часом кримінальну справу щодо загибелі народного депутата Євгена Кушнарьова передали для подальшого розслідування прокуратурі Харківської області, а статтю Кримінального кодексу перекваліфіковано з 128 («важкі тілесні ушкодження, нанесені з необережності») на 119 («вбивство, вчинене через необережність»). Про це кореспондентові Укрінформу повідомив заступник керівника прес-служби Генеральної прокуратури України Юрій Бойченко.
«Ця процесуальна дія викликана зміною наслідків завдання тілесних ушкоджень, тобто у зв’язку зі смертю потерпілого»,— сказав він. Тепер, за його словами, розглядається одна версія інциденту — вбивство через необережність. Раніше правоохоронці розглядали три версії: нещасний випадок, убивство через необережність, умисне вбивство.
також у паперовій версії читайте:
  • НА ПОЛЯХ — УЖЕ КВІТЕНЬ
  • ПІЛЬГИ ВАРТО РАХУВАТИ
  • СВЯТО — ПРОТИ КРИЗИ БАТЬКІВСТВА
  • ПІДРОБЛЕНІ ТЕЛЕФОННІ КАРТКИ ОБІЙШЛИСЯ НЕДЕШЕВО
  • ЦІНИ НА МЕТРО ПОКИ ЗАЛИШАТЬСЯ БЕЗ ЗМІН

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».