Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
«КАZАНТИП» ДОЗВОЛЕНО. ХОВАЙСЯ, ХТО МОЖЕ?..
Кримський уряд дозволив проведення в Євпаторії щорічного молодіжного фестивалю «КаZантип» — про це свідчить постанова Радміну автономії.

Навколо цього дивного збіговиська, яке йменується Міжнародним спортивно-музичним фестивалем, минулого літа точилося багато скандалів. Правоохоронці неодноразово вилучали у «громадян республіки Z» наркотики.
У серпні 2006-го прокуратура Криму вимагала від Радміну автономії скасувати дозвіл на проведення фестивалю. Пізніше Сімферопольська міжрайонна природоохоронна прокуратура порушила кримінальну справу проти його організаторів — керівництва ТОВ Центр молодіжних ініціатив «Зебра» за порушення вимог містобудівного законодавства.
На думку прокуратури, збудувавши незаконні споруди на пляжах, організатори «КаZантипа» завдали державі збитку на суму понад 900 тисяч гривень.
Окрім порушень земельного законодавства, організатори фестивалю не узгоджували будівництво капітальних і сезонних об'єктів з кримською санепідемслужбою. Всі об'єкти харчування функціонували без очисних і каналізаційних споруд. Торгові павільйони не підключили до централізованих мереж водопостачання і каналізації, тим більше, зважаючи на повну відсутність таких мереж на пляжі Попівки.
Крім того, працівникам СЕС так і не вдалося дізнатись, звідки і які продукти харчування привозять в «Республіку Z». Договори про постачання і транспортування продуктів, питної води, а також медичні книжки працівників громадського харчування представники контролюючих органів під час перевірки так і не побачили.

«ODISK» ПОЗБАВЛЯЮТЬ ОТРУТИ
Учора в Керченському порту з аварійного суховантажного судна «Odisk» розвантажено понад 1,5 тонни небезпечної хімічної речовини. Операція проводилася за допомогою портових кранів, хімікат уміщували в закриті складські приміщення для тимчасового зберігання.

За висновком рятувальників, хіміків і співробітників санепідемстанції, вантаж не загрожує здоров’ю мешканців Керчі. Нагадаємо, 5 січня капітан корабля, що транспортував дві тисячі тонн хімічних речовин, повідомив про отруєння членів екіпажу, двоє з яких померли. Нині судно під арештом. Прокуратура з'ясовує суму відшкодування збитків, завданих державі і довкіллю. Слідчі також намагаються визначити, що спричинило трагедію.
також у паперовій версії читайте:
  • РИНОК ПРАЦІ ПОТРЕБУЄ ЗАКОНОДАВЧОЇ БАЗИ
  • НЕ ВАРТО КУПУВАТИ КВИТКИ ЗАВЧАСНО
  • «ТАРИФНА ЛИХОМАНКА» ОБ'ЄДНУЄ КРАЇНУ
  • ОМБУДСМАН МАЄ БУТИ АРБІТРОМ
  • «ПЕРВЫМ ДЕЛОМ ПРОПИВАЕМ САМОЛЕТЫ...»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».