Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ВІЗИТ ВІДБУВСЯ
Учора українську столицю з робочим візитом відвідав Президент Російської Федерації Володимир Путін. Приліт високого гостя до аеропорту «Бориспіль» затримався на півтори години проти попереднього плану: причини не оприлюднено. Президент України Віктор Ющенко зустрів російську делегацію на чолі з Володимиром Путіним біля входу в Секретаріат Президента. Розпочалася зустріч глав двох держав у форматі віч-на-віч. Після завершення двосторонньої зустрічі президенти взяли участь в засіданні українсько-російської міждержавної комісії «Ющенко—Путін».

Проведенню засідання комісії за участю глав держав передували засідання її робочих органів: комітету з питань економічного співробітництва, підкомітету з питань безпеки, підкомітету з міжнародної співпраці, підкомітету з питань гуманітарної співпраці, підкомітету з питань функціонування Чорноморського флоту РФ і його перебування на території України.
Віктор Ющенко та Володимир Путін заявили, що покладають великі сподівання на зустріч у Києві. На початку розмови віч-на-віч глави двох держав висловили сподівання, що нинішнє засідання міждержавної комісії дасть змогу поглибити і активізувати діалог між країнами.
Віктор Ющенко привітав Володимира Путіна з приїздом до Києва, наголосивши, що Україна розглядає цей візит як знаковий для двосторонніх відносин. «Сподіваюсь, що сьогодні ми запустимо механізм комісії»,— наголосив Президент України. Російський лідер віддав належне ідеї українського Президента щодо створення міждержавної комісії. Він вважає, що вона започаткує дієвий механізм співпраці.
Володимир Путін підкреслив, що нині спостерігається зростання товарообігу між Україною й Росією, поглиблюється співпраця в енергетичній, гуманітарній та інших сферах.

УСІ ПО СУБСИДІЇ!
У регіонах чекають, що в січні у відділеннях субсидій почнеться справжній бум. Люди отримають квитанції з новими тарифами і підуть за субсидією. Для уникнення черг у відповідних управліннях оголошено надзвичайний стан. Уряд спростив механізм для одержувачів субсидій, але не роз'яснив, хто має збирати довідки, від процесу чого звільнили заявників на субсидії. Усі вихідні й свята посадовці в управліннях субсидій працюватимуть. Громадяни, які раніше не мали права отримати субсидію через борги за квартплату, тепер, згідно з ухваленим парламентом законом про реструктуризацію боргів, можуть це зробити.

За спрощеною схемою для отримання субсидії потрібно лише дві довідки — про дохід і квитанцію з оплати комунальних послуг. Будь-яка інша вимога від посадовця — незаконна. Причому квитанцію про оплату можна отримати там же, де й субсидію. Та саме ця норма кабмінівської постанови викликає чимало нарікань в управліннях субсидій. Тут не знають, як одержувати інформацію про оплату газу, води, електроенергії. Термін оформлення субсидії продовжили до березня.
також у паперовій версії читайте:
  • ДОЛЯ «ВЕЧІРНЬОГО КИЄВА». ЗОВСІМ «ЗВЕЧОРІЛО»?..
  • ВІКЕНД СНІГУ НЕ ПРИНЕСЕ
  • НАС БІЛЬШЕ НЕ ЗВИНУВАТЯТЬ У КРАДІЖЦІ ГАЗУ?
  • МИКОЛАЇВ: ЗАВОДУ — 120 РОКІВ
  • ЧИ МОЖЛИВИЙ ВБОЛІВАЛЬНИК БЕЗ ДУДКИ?
  • ХЕРСОН: КОЛЕГИ РОБІТНИКА-САМОГУБЦЯ ПОЧАЛИ ОТРИМУВАТИ ЗАРПЛАТУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».