Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
МІЖНАРОДНИЙ ХАКЕР — ПОЛЬСЬКА ДОМОГОСПОДАРКА

Поліцейські навіть уявити не могли, що цей хакер — 30-річна домогосподарка з міста Битом, яка разом із двома дітьми чотирьох й семи років офіційно існує за рахунок соціальної допомоги. Упродовж кількох тижнів жінка через Інтернет зробила понад 140 оплат за кредитними картками американських і європейських банків, придбавши товари загальною вартістю кілька тисяч доларів. Аби не викликати підозри, вона купувала харчі, дитячі іграшки, предмети повсякденного вжитку на невеликі суми. Кур'є-рам, які доставляли товари, жінка, крім своєї адреси, повідомляла адреси своїх знайомих і навіть будинку, призначеного до знесення.
Найбільше вразило поліцейських те, що домогосподарка отримала необхідні вміння для протизаконних дій завдяки англомовній сторінці в Інтернеті, інформацію з якої вона прочитала за допомогою англо-польського словника. Номери платіжних карток і всі дані мешканка Битома знаходила в Інтернеті. Під час затримання жінки та обшуку в її квартирі завітали ще кілька кур'є-рів, які доставили оплачені через Інтернет покупки.
У оселі затриманої правоохоронці знайшли чимало комп'ютерної літератури, що давала змогу домогосподині підвищувати кваліфікацію хакера самотужки.
За скоєні злочини жінку можуть засудити до восьми років ув'язнення.


КРОЛИК «ПОМСТИВСЯ»
Повертаючись на машині додому, москвич збив кролика, який раптово вискочив на дорогу. Пожалівши ще живе звірятко, він забрав його додому. Діти зраділи новому вихованцю і взялися дбайливо виходжувати бідолаху. Кролик швидко зміцнів і став домашнім улюбленцем, передає Укрінформ із посиланням на MIGnews.com.ua.
Якось, коли сини гралися з пухнастим другом у квача, батько заліз на драбину, щоб дістати ящик з інструментами. Втікаючи від дітей, кролик на повному ходу врізався в драбину і збив її. Чоловік, не втримавшись, упав униз, а важкі інструменти посипалися на нього згори. Він зламав ногу, два ребра й потрапив до лікарні.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ТЕСТ
  • РЕКОРДИ
  • ДИВА
  • КРОСВОРД «ОКРАСА МОВИ — ПРИСЛІВ'Я»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».