Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЦЕ ЦІКАВО
«ГОСТРІ КУТИ» ХАРАКТЕРУ
Розмовляючи по телефону, ми нерідко несвідомо починаємо виводити на клаптику паперу візерунки або геометричні фігури. Не поспішайте викидати свої малюнки. Як вважають психологи, карлючки можуть немало розповідати про ваш характер або настрій.
Спіралі, кола, хвилясті лінії означають, що чужі проблеми не дуже вас турбують або й узагалі не цікавлять. Уся увага в даний момент зосереджена на власній персоні.

Якщо ви помітили, що починаєте малювати спіралі, майте на увазі: вам необхідно особливо стежити за собою, щоб не розлютитися і не образити співрозмовника.
Якщо малюють квіточки, сонце, гірлянди, на душі у вас зовсім не так радісно, як це може здатися, радше навпаки. Понад усе ви мрієте про дружбу та ніжність, а слова, які крутяться на язиці, мимоволі переносите на папір: «Зверніть на мене увагу!» Якщо ваша рука починає виводити квіточки, поспішіть відвідати друзів.
Сітки свідчать, що ви опинилися в незручному становищі. Кожна рішуча, широка лінія — це атака, яку не наважуєтеся здійснити. Якщо насамкінець обведете свій малюнок — це означатиме, що з проблемою покінчено, принаймні на перший погляд. Ви схильні проковтнути образу, а це криє в собі небезпеку: у душі назбирується розчарування.
Візерунки як на шпалерах: гострі кути і плавні овали з’єднуються в мотив, що повторюється до нескінченності. Такий малюнок про те, що вам нудно, телефонна розмова надокучила, а можливо, взагалі набрид ваш спосіб життя. Треба порушити одноманітність, що вас пригнічує.
Хрести. Вони трапляються досить часто. Жінки надають їм вигляду прикрас, у чоловіків вони набувають більш суворих контурів. В обох випадках хрести виражають почуття провини, що виникло, певніше за все, під час телефонної розмови. Щось вас обтяжує: або ви картаєте себе самі, або вам дорікнули за щось. Треба якнайшвидше знайти істину.
Фігурки людей. Нехай їхній веселий вигляд не вводить в оману. Це зображення — ознака безпорадності або бажання ухилитися від виконання якогось обов’язку. Люди звичайно малюють людські фігурки тоді, коли їм слід було б сказати рішуче «ні», але вони не можуть примусити себе вимовити це слово. Ці малюнки треба сприймати як попередження і сказати собі: «Відмовся, інакше потім потерпатимеш через власну слабкість!»
Квадрати, трикутники та інші геометричні фігури. Зрозуміло одне: вас нелегко обдурити. Ви маєте чіткі цілі і переконання, ви майже ніколи не приховуєте своєї думки і рідко відчуваєте страх перед своїми противниками і конкурентами. Чим незграбніші геометричні форми, тим ви агресивніші, хоч ззовні це і не завжди помітно. Намагайтеся дивитися на речі простіше.
Бджолині стільники. Вони говорять про прагнення до спокою, гармонії, впорядкованого життя, можуть означати й бажання створити сімейне гніздо. Імовірно, ваша проблема — в небажанні визнати перед самим собою наявність такої мрії.
Шахові поля. Мабуть, ви опинилися в дуже скрутному становищі. Мрієте про ясний і надійний шлях, який виведе вас з нього. У цей момент не слід щось приховувати або замовчувати. Якщо такі зображення з’являються часто, то ви, найвірогідніше, страждаєте від прихованих комплексів.

Ніна ГУЖВА (Укрінформ)
також у паперовій версії читайте:
  • ХРЕБЕТ ШКОЛЯРА І ТОРБИНКА ІЗ СІЛЛЮ
  • ПЕРШИЙ АВТОГРАФ — ЗА ЄГИПТЯНАМИ
  • «МІКРОБ-ТЕРОРИСТ» — В ОБЛОЗІ
  • РОЗЛУЧЕННЯ ПСУЄ ЖІНОЧЕ ЗДОРОВ'Я
  • ПОЧУТТЯ СТРАХУ ПРОВОКУЄ СТРАШНІ НЕДУГИ
  • ПРОДУКТИ, ЩО СПАЛЮЮТЬ ЖИРИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».