Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ХАРКІВ: У МЕТРО ЇЗДЯТЬ МІЖ ВАГОНАМИ
У Харкові міліція затримала трьох неповнолітніх екстремалів, які каталися в метро... на зчепленнях між вагонами. Підлітків пощастило «вирахувати» після того, як фільм про їхні розваги розійшовся в Інтернеті.

Почалося з того, що хлопці, надивившись по телебаченню передач «Диваки» і «Мозколоми», в яких американські хлопці демонструють трюки, вирішили і самі «поекстремалити». Вони шокували свідків поїздками на зчепленнях між вагонами, коли потяг рухався зі швидкістю 60 кілометрів на годину. 14-річний хлопець також розгулював по даху вагонів під час зупинки на платформі. Свої трюки «герої» знімали на відеокамеру мобільного телефона.
Проте розважатися довелося недовго — відеозапис потрапив до працівників міліції. Фотографія одного з хлопців з'явилася у кожного співробітника метрополітену і лінійного відділка міліції. Через якийсь час до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що машиніст потяга помітив розшукуваних хлопців на платформі станції «Архітектор Бекетов».

ВИБОРЧЕ ЗАКОНОДАВСТВО ПОТРЕБУЄ ВДОСКОНАЛЕННЯ
Представники Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ — радник з питань виборів Жілль Сафі та експерт з виборів Беата Мартін-Розумілович підтверджують необхідність вдосконалення українського виборчого законодавства.

Про це вони сказали під час зустрічі з секретарем Центральної виборчої комісії Сергієм Дубовиком. Ці спостерігачі здійснювали місію спостереження за виборами міських голів у трьох обласних центрах України — Кіровограді, Полтаві й Чернігові 26 листопада. Вони поінформували секретаря Центрвиборчкому про те, що на місцях у них відбулися зустрічі з деякими кандидатами на посаду міського голови, спостерігачами, також вони мали змогу побувати на засіданні міської територіальної виборчої комісії у Кіровограді й спостерігати за перебігом голосування та підрахунком голосів на кількох виборчих дільницях.
Пан Дубовик повідомив про попередні підсумки виборів міських голів у зазначених обласних центрах, зауваживши, що ситуація в Кіровограді є найскладнішою. Несвоєчасне повідомлення дільничних виборчих комісій про зняття з балотування одного з кандидатів (тервиборчком зняв кандидата на посаду мера Кіровограда Олександра Нікуліна з реєстрації пізно ввечері 25 листопада) призвело до того, що не у всіх виборчих бюлетенях проти його прізвища була відповідна позначка, тож під час підрахунку голосів дільничні комісії по-різному ставились до таких бюлетенів. Зважаючи на незначну різницю у кількості голосів, відданих за лідерів виборчих перегонів, можна прогнозувати, що не лише цей кандидат оскаржуватиме рішення тервиборчкому в суді, а отже, остаточна доля виборів Кіровоградського міського голови буде вирішена тільки після завершення всіх судових процедур.
також у паперовій версії читайте:
  • ПЕРШИЙ РЕАКТОР ЧАЕС ЗВІЛЬНЕНО ВІД ПАЛИВА
  • НЕ ЗА СКЛОМ. ЗА ПЛІВКОЮ
  • КЕРЧ ВІДКЛЮЧИЛИ ВІД ОПАЛЕННЯ
  • УБИВЦЬ СОЛДАТА СУДИТИМУТЬ ЗА ТИЖДЕНЬ
  • ЗА ПРАВО НАВЧАТИСЯ УКРАЇНСЬКОЮ ТРЕБА СУДИТИСЯ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».