Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ТАЛЛІНН НЕБЕЗПЕЧНИЙ ДЛЯ ТУРИСТІВ

Найнебезпечнішим місцем для туристів виявився Таллінн (Естонія), передає Укрінформ із посиланням на інформагентство ЕЛЬТА.
Більшість потерпілих у Таллінні — гості з Фінляндії (45,6% за підсумками минулого року). Великий відсоток постраждалих — це туристи з Росії, Швеції та Великої Британії.
У Литві ситуація дещо інша. За даними поліції Вільнюса, фіни також «влипають» частіше за інших, але за поточні місяці кількість таких інцидентів становила лише 27,7%. У спину фінам дихають гості з Росії, Німеччини, Польщі, Латвії та Білорусі. Хоч, як вважають у поліції Вільнюса, росіяни, поляки й білоруси — не такий ласий шматочок для злочинців, як громадяни ЄС, яких тут на порядок менше.
За даними Центрального статистичного управління Латвії, Ригу найчастіше відвідують литовці й естонці (56% за підсумками 2005 року). Громадяни ЄС сюди заїжджають ще рідше, ніж у Литву. Майже 30% загальної кількості гостей бувають тут проїздом.


У РАЦІОНІ БИКІВ — ЧЕРВОНЕ ВИНО
Австралійські фермери, котрі розводять велику рогату худобу, вирішили прислухатися до поради японських шеф-кухарів і щодня включають до раціону биків кілька склянок червоного вина, аби поліпшити якість м'яса.
Відомий в Японії шеф-кухар Акіо Ямамото порадив одному з австралійських фермерів Джону Мак Леоду поливати корм для биків червоним вином, як це роблять японські виробники яловичини. Крім того, вони додають до раціону худоби пиво, а також роблять тваринам під музику масаж, повідомляє кореспондент Укрінформу.
Японські фахівці пропонують щодня поїти тварин одним літром «Каберне» або «Мерло» упродовж місяця. Вони вважають, що такої кількості вина не досить, аби бики сп'яніли, водночас алкогольний напій пробуджує у тварин «звірячий» апетит, отже, вони швидше набирають потрібну вагу.
«Разом із вином фермери часто застосовують антиокислювач, який впливає на колір м'яса та робить його смак приємнішим»,— зазначив Джон Мак Леод. Австралійці нині готові постачати свіжу яловичину навіть для імператорського будинку Японії, переконує австралійський фермер.

також у паперовій версії читайте:
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • НОУ-ХАУ
  • ФАКТ
  • ДИВА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».