Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ПРОБРАЛИСЯ В МАЄТОК МАККАРТНІ

Та хай там як, за відомостями таблоїду, сер Пол зробив охороні догану і зажадав посилити заходи безпеки.
Поряд із Woodlands Farm проходить популярний пішохідний туристичний маршрут. Саме від нього відір-валося двоє туристів, аби зняти володіння, що належать Маккартні. На відеозаписі зображений будинок музиканта і його машини. В одному з фрагментів слабо звучить музика, і автори запису запевняють, що це співає сер Пол. Ніякого збитку туристи маєтку не заподіяли, але фахівців із безпеки стурбувала легкість, з якою сторонні змогли опинитися на захищеній території.
Вторгнення в маєток Маккартні примушує пригадати, як 1999 року шизофренік на ім'я Майкл Абрам проник у будинок іншого колишнього учасника квартету «The Beatles» — Джорджа Харрісона і наніс йому кілька важких ножових поранень, повідомляє lenta.ru.


ЗАСУДИЛИ ДО ДВОХ МІСЯЦІВ ТЮРМИ
Верховний суд Лос-Анджелеса визнав відому голлівудську актрису Кім Бесінджер винною у справі про порушення правил опіки над її донькою, встановлених після розлучення зі знаменитим актором Аликом Болдуїном, і засудив до 60 днів тюремного ув'язнення. Бесінджер також має виплатити штраф у розмірі 12 тисяч доларів.
Актриса не визнала себе винною. Вона повідомила про це через свого адвоката. Особисто на слуханнях Бесінджер не була присутня.
Загалом кінозірці інкримінувалося 12 різних порушень закону про опікунство. Болдуїн стверджував, що екс-дружина регулярно порушувала складений нею 2003 року жорсткий список прав і обов'язків щодо їхньої доньки.
Наприклад, згідно зі встановленою угодою, Бесінджер у своєму каліфорнійському будинку для спілкування дочки з батьком установила в спальні дівчинки телефон із автовідповідачем. Болдуїн має право телефонувати дитині щодня з 7 до 8 ранку і з 18:00 до 18:30 вечора. Бесінджер, звичайно, не повинна підслуховувати, про що розмовляють дочка з батьком, проте, за словами колишнього чоловіка, саме цим вона і займалася. Крім того, Бесінджер постійно налаштовувала їхню єдину дитину проти батька, а також нічого не повідомляла про життя Айленд.

також у паперовій версії читайте:
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ФАКТ
  • СКАНВОРД
  • МАНДРИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».