Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
НАФТОВА ПЛЯМА НЕ ЗАГРОЖУЄ УКРАЇНІ
Величезна нафтова пляма більше не загрожує українській ділянці Дунаю. Нафта, що вилилася на території Сербії, кілька днів поспіль спускалася по річці, але спинилася, не доходячи кордону.

За даними Міністерства з надзвичайних ситуацій, допомогли зусилля болгарських фахівців, яким частково вдалося затримати смертельну для природи суміш на своїй території. Довжина плями — 20 кілометрів, ширина — 100 метрів.
Востаннє аналогічна катастрофа сталася в нашій країні 18 серпня, коли танкер під прапором Ліберії розлив у Чорному морі понад 90 тонн мазуту. Одеському морському торговому порту був нанесений збиток у 23 мільйони доларів. Нафтова пляма тоді досягла міських пляжів.
Наразі, аби попередити можливі негативні наслідки в придунайських районах Одещини, у цілодобовому режимі працює оперативна група міжвідомчого штабу, що провадить моніторинг ситуації на річці. Якщо пляма все ще просуватиметься, розроблено план першочергових заходів, визначено необхідні сили та засоби.


ПЕНСІЙНИЙ ВІК НЕ ПЕРЕГЛЯДАТИМУТЬ
Уряд не збирається найближчим часом переглядати вік виходу на пенсію. Про це заявив учора міністр праці та соціальної політики Михайло Папієв на прес-конференції, присвяченій відкриттю в Київському національному економічному університеті ім. В. Гетьмана міжнародної науково-практичної конференції «Демографічний розвиток України та пріоритетні завдання демографічної політики».
За словами посадовця, збільшити пенсійний вік можна тільки після здійснення наукових досліджень та обґрунтування демографічної ситуації, а також проведення урядом необхідних розрахунків.
Міністр праці і соціальної політики поінформував, що у Східній Європі напрацьовано декілька методик збільшення пенсійного віку — на кілька місяців, на рік, на два. «Ми вивчимо ситуацію і винесемо громадськості певну консолідовану пропозицію»,— наголосив він.
також у паперовій версії читайте:
  • ЧЕРГОВІ РОКОВИНИ УПА — БЕЗ ПРОВОКАЦІЙ?
  • ДОПОМОГА АЛЧЕВЦЯМ ВИЯВИЛАСЯ НЕ БЕЗКОШТОВНОЮ
  • «КРИЛАТА» КРАДІЖКА ОФІЦЕРА
  • З'ЯВИВСЯ ПРОКУРОР — З'ЯВИТЬСЯ Й ЗАРПЛАТНЯ
  • ПРЕЗИДЕНТ НЕЗАДОВОЛЕНИЙ ПРОЕКТОМ БЮДЖЕТУ
  • ОСТАННЯ ЛЕТЮЧКА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».