Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЦЕ ЦІКАВО
У КОЖНОГО ЗНАКА ЗОДІАКУ — СВОЇ АРОМАТИ
У стародавніх книгах ідеться про те, що деякі аромати мають відношення до зірок і завдяки їм можна набути певних небесних ознак. На думку магів, у всякій добрій справі, що стосується любові та прихильності, аромат має бути приємним. У недоброї справи, коли рушійною силою є ненависть, гнів, запах, навпаки, нечистий, відразливий. Зірки часто визначають долю людини, формують характери, погані і хороші звички. Кожний з дванадцяти знаків Зодіаку має свої аромати:

ОВЕН. Любить інтенсивні й стійкі запахи — він природжений завойовник. Головне — привабити та одурманити. Часто готовий прийняти будь-який виклик. І жінки, і чоловіки — екстраверти, їм подобається вважати себе нестандартним, до вподоби все яскраве, сучасне, вони часто віддають перевагу парфумам найекстравагантніших модельєрів. Овен не боїться пробувати різні тональності, проте завжди домінують інтенсивність і навіть різкість запаху. Народжені під цим знаком — енергійні й стрімкі, часто схильні до занять спортом, тож полюбляють запахи зі свіжим букетом, щодня користуються туалетними водами або дезодорантами. На елегантний вечір — парфуми із запахами весняного бузку, гвоздики або вересу, мирри, ялівця, неролі, мускату, іланг-ілангу, кориці.

ТЕЛЕЦЬ. Яскравий представник земних знаків. Трав’яні, квіткові, фруктові — це його запахи, оскільки він віддає перевагу рослинним ароматам. Жінкам-Тельцям завжди вдається підібрати ту неповторну гаму, яка підкреслить їхню жіночність. Єдина відмінність від інших зодіакальних знаків, що поділяють їхні вподобання,— густота та насиченість аромату.
Це показні й чуттєві особистості, які дуже люблять природу. Цінують парфуми, що добре передають улюблений ними статус респектабельності. Віддають перевагу вишуканим і водночас витонченим, ніжним квітковим запахам, люблять красиві флакони. Зірки активно рекомендують аромати із запахом вербени, а також запахи жасмину, магнолії, анісу та гіацинтів, лілій, кануперу, червоних троянд, шипшини, ромашки, фенхеля, іссопа, шавлії, пальмарози.

БЛИЗНЮКИ. Ті, хто народився під цим повітряним знаком, невгамовні експериментатори, здатні міняти запахи залежно від часу доби, а іноді комбінувати їх на власний смак. Це завжди збиває з пантелику навіть розумного партнера, а тим більше закоханого: суть Близнюків залишається невловимою. Тому Близнюкам треба бути уважними й обережними в цій грі, бо зміна запахів часто асоціюється не тільки з непостійністю і мінливістю природи, а й з невірністю.
Близнюки люблять нові модні аромати — від важких парфумів до приголомшливих молодіжних композицій з нотами орхідей або піво-ній. Зірки рекомендують запахи ірису, лаванди, фіалок, розмарину, м’яти, камелій, сандала, евкаліпта, ялиці, ветиверу, інших квіткових і трав’яних сумішей. Близнюкам важко зупинитися на одних парфумах, оскільки їм швидко набридає навіть найкраща гама ароматів.

РАК. Представники водяної стихії прислухаються до свого внутрішнього голосу і не надають зовнішньому світу великого значення. Палітра Раків — запахи ніжні, м’які, які решта людей практично не відчуває. Парфуми — оправа для душі Рака, адже з волі неба вони часто поринають у внутрішні переживання.
Раки охоче користуються ніжною парфумованою водою із запахом, що нагадує літній морський бриз. На думку астрологів, Ракам пасуватимуть аромати ірису, фіалки, камфори, орхідеї, підійдуть їм жасмин, грейпфрут, васильки, левзея.

ЛЕВ. Лев — природжений лідер, він завжди й в усьому панує. Безпомилково вгадує модні тенденції й іноді випереджає їх. Запахи для нього — свідчення того «хто є хто» в соціальному вимірі. У любові Леви щедрі й великодушні, зачаровуючи партнера квітковою млістю, буквально переносять його в інші світи. Купівля парфумів для Левів — цілий ритуал з усіма атрибутами перебірливого, капризного клієнта, який вимагає до себе особливої уваги.
Динамічна елегантність і вишуканий смак, властивий Левам, спрямовують його до ультрамодних запахів. Купують вони і солодкі, і важкі парфуми відомих фірм. За вироком зірок, Левам призначені такі аромати: геліотропа, ладану, ялини, сосни, герані, меліси, розмарину та глибокі, пряні запахи.

ДІВА. Індивідуаліст, чуттєва й невибаглива, має аналітичний розум, часом іронічна, але любить і цінує якісні речі. Інтелектуальна та культурна, прагне завжди зберігати цей імідж, а ось аромати відіграють у цьому значну роль. Як представник земної стихії вона не байдужа до ароматів цитрусових і шипрових.
Зовні досконала й правильна, вона цінує практичність, не уникає популярних новинок, ароматизованих олій, які викликають образ ванільних нив, квітів магнолії. Зірки резервували для Діви гіацинт, лілію, вербену, сандал, м’яту, мирру, материнку, валеріану, лимон.

ТЕРЕЗИ. Пишаються своєю зовнішністю і витонченістю. Віддають перевагу класичним речам, тому купують популярні парфуми, багато хто з них полюбляє абстрактні композиції відомих дизайнерів. Їхня палітра — квітково-альдегідна і східна гами, переважно легкі й свіжі запахи.
Цей знак з величезною симпатією ставиться до косметичних виробів, зі смаком і знанням справи їх добирає. Зірки пропонують їм запах королеви квітів — троянди. У квітковій палітрі — гвоздики, жасмин, вербена, гальбан, а також таємничі орхідеї. Підійдуть чебрець, мирт, імбир, майоран, бей.

СКОРПІОН. Він завжди екстравагантний, сексуальний і непередбачуваний, часто віддає перевагу ароматам «для неї» і «для нього». Його палітра складна та різноманітна, часто це відомі парфуми, адже головне завдання Скорпіона — зацікавити партнера, заінтригувати і навіть психологічно спровокувати. Запахи, які обирає Скорпіон, таять у собі невидиму силу. Але це тільки одна із загадок фатального знака Зодіаку. Часто Скорпіони «одягають» на себе аромати партнера, надаючи інтимній сфері різноманітності й азарту.
Скорпіон любить час від часу розкошелитися на духи з сильним екзотичним і любострасним запахом. Зірки рекомендують йому інтенсивні запахи задушливого жасмину й насичені, навіть гіркуваті екстракти, олії, солі з ароматом пачулів, ладану, гвоздики, кедра, кипариса.

СТРІЛЕЦЬ. Самовпевнений та енергійний, завжди сповнений сил. Запахи зайвий раз підкреслюють його сміливість, хороший смак і постійну сконцентрованість, готовність при необхідності дати відсіч. Стрільцям аромати допомагають напустити багато туману навколо своїх задумів й істинних намірів, бо часто контрастують з їхньою войовничістю. Нерідко вибір Стрільців падає на квіткові, східні й шипрові аромати.
Енергійний, у постійному русі, в роботі Стрілець — любитель перевірених й надійних запахів, які він трактує як свій додатковий козир при ділових зустрічах і в товаристві. Зірки пропонують йому квіткові композиції, легкі, ті, що зменшують напруження — запахи орхідеї, горошку, лаванди, деревовидного алое або мускусу, апельсина, мандарина, рожевого дерева, троянди.

КОЗЕРІГ. Якби не природжена скромність і стриманість, то про сексуальність Козерога ходили б легенди. На відміну від інших знаків, він має витончений смак.
Козероги трохи консервативні, врівноважені, ефектні, люблять традиційні парфуми, знайомі їм з юних років, застосовують їх помірно, ощадливо, відповідно до ситуації. Козерогам пасують дорогі запахи, незвичайні та збудливі, з нотами беладони, маків, кипарисів, індійських прянощів, меліси, анісу, імбиру, лимонника, здатні пожвавити й розтривожити їхню чуттєвість.

ВОДОЛІЙ. Людей, народжених під цим знаком, не можна приручити. Це вільнодумці, що зазвичай не обтяжують себе зобов’язаннями.
Загадковий і неприборканий Водолій передусім цінує оригінальність, тож любить експериментувати з новими композиціями ароматів. Парфуми Водолія мають вирізнятися небуденним, глибоким екзотичним букетом. Для нього — найкращі сучасні композиції запахів, рішучі, однак дещо мрійливі, основані на трав’яних нотах, нотах бергамоту, молочаю, найоли, чайного дерева.

РИБИ. Жваві, рішучі й заповзятливі, жінки цього знака втілюють у собі всі переваги й вади слабкої статі. Риби піклуються про те, щоб у ванній кімнаті завжди вистачало шампунів для купання з різноманітними квітковими і трав’яними відтінками запахів, а також морських, лікувальних і ароматичних солей. Хорошим доповненням до вечірнього туалету Риб є парфуми із збудливим запахом чебрецю, фіалок, троянд й ірисів, вербени, лайму, петіт грейн, лаванди.

Ніна ГУЖВА (Укрінформ)
також у паперовій версії читайте:
  • ЗНЕСЛА ПЕРЕПІЛОЧКА ЯЄЧКО...
  • ХЛІБНА ДІЄТА
  • РОБОТ-ГУРМАН

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».