Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
«АНГЕЛИ», ЩО ДРУЖАТЬ З МІЛІЦІЄЮ
Члени найстарішого в Україні дніпропетровського байкерського клубу «Ангели» навчатимуть місцевих правоохоронців майстерно керувати мотоциклами.

Як повідомили в Центрі громадських зв'язків УМВС у Дніпропетровській області, це передбачено угодою про співпрацю між обласним управлінням внутрішніх справ і клубом. Передусім байкери проінструктують співробітників ДАІ, які для щоденного патрулювання доріг отримали нові мотоцикли. «Ангели» також допомагатимуть міліції в профілактиці дитячої злочинності й наркоманії, залучаючи підлітків до свого руху.
Правоохоронні органи, зі свого боку, беруть на себе відповідальність за безпеку дорожнього руху двоколісних транспортних засобів.
Найближча спільна акція УМВС і байкерів — проведення 16 вересня в Дніпропетровську міжнародного байк-шоу, у якому планується участь близько 300 представників України, Росії, Білорусі, Молдови, Польщі й Німеччини. Після змагань байкери відвідають один з дніпропетровських дитячих будинків.

ЩО Й ДЕ ДЕШЕВШЕ?
На споживчому ринку країни в серпні найсуттєвіше з-поміж продовольчих товарів подорожчав хліб, зафіксовано зниження цін на овочі.

Зокрема, як повідомив Державний комітет статистики України, ціни на продовольчі товари в серпні загалом знизились на 1,2 відсотка, від початку року — на 0,4%. Найбільше (на 20,4–9,0%) подешевшали овочі, картопля та фрукти. На 1,3–0,4% знизилися ціни на тваринні жири, мед, цукор, сир і бринзу, яйця.
Практично на рівні липня залишились ціни на м'ясо й птицю, а також на молоко й молочну продукцію, борошно, крупи й бобові, макаронні вироби.
Тим часом ціни на хліб і хлібобулочні вироби в серпні порівняно з липнем зросли на 6,3 відсотка, а від початку року — на 11,1%; на 0,5–0,4% — стала дорожчою маргаринова й майонезна продукція, консерви м'ясні, риба й морепродукти, олія соняшникова, кондитерські вироби.
У регіональному розрізі зростання цін на продовольчі товари зафіксоване лише в Київській та Черкаській областях — відповідно на 0,4 та 0,3 %; в усіх інших регіонах домінує зниження цін, причому найбільше — у Львівській (на 2,2%) та Запорізькій (на 2,1%) областях.
також у паперовій версії читайте:
  • АНТИТЕРОРИСТИЧНИЙ ЕКРАН
  • ШВЕЙЦАРСЬКА ЯКІСТЬ ДЛЯ НОВОБОГДАНІВКИ
  • ТЕРНОПІЛЬЩИНА: ТАКСИСТИ ОТРИМАЛИ ЗНИЖКИ Й НАДАЛИ ЇХ
  • ЗА «ТЕМНИКИ» РАЙОННОГО МАСШТАБУ — ПІД СУД
  • АВАРІЯ НА ГАЗОГОНІ: ПОЖЕЖА Й ДВІ ТИСЯЧІ «КУБІВ» У ПОВІТРІ
  • ЯК 50 АВІАПАСАЖИРІВ ШУКАЛИ СВІЙ БАГАЖ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».