Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ПОСІБНИК ДЛЯ ЛЮБИТЕЛІВ ГІРСЬКИХ ПОХОДІВ

А написали книжку відомі фахівці у галузі туризму, юристи, викладачі Ужгородського національного університету, повідомляє кореспондент Укрінформу.
За спостереженнями спеціалістів, останнім часом збільшується кількість шанувальників активного дозвілля, котрі після напруженого ритму міського життя віддають перевагу не «пасивному» відпочинку на зарубіжних курортах, а походам у гори.
У довіднику є поради, як підготувати й провести похід у гори (розробка маршруту і графіка подорожі, харчування, подолання можливих перешкод, привали, ночівля), як орієнтуватись на місцевості, формувати і враховувати психологію туристичної групи, надати невідкладну медичну допомогу й забезпечити безпеку пішохідної подорожі.
У розділі «Закарпаття — мій край» розповідається про туристичний потенціал області, про те, як можна використати її прикордонний статус, багатство флори і фауни, цілющих мінеральних джерел. Тобто про все, що буде цікаво туристові, котрий відвідає цей рігіон. Більшої переконливості виданню надають численні ілюстрації — світлини мальовничих карпатських пейзажів, туристичних груп на маршрутах і привалах.


НАЙДОРОЖЧИЙ КІНЬ
Найдорожчим конем авторитетного у світі аукціону «Pride of Poland» став 9-річний Еспадеро. Покупець з Австралії за вирощеного в Польщі скакуна арабської крові запропонував 210 тисяч євро, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Польщі.
Щороку до невеличкого польського містечка Янув Підляський приїздять знавці коней з різних континентів. Сума, котру австралієць заплатив за Еспадеро підтвердила високий авторитет Янувського конезаводу, спеціалізацією якого є арабські коні.
Під час торгів продали 32 скакуни. Загальний обіг операцій, проведених під час цьогорічного аукціону, становить 1,5 млн євро. Тільки четверо коней, виставлених на продаж, не дотягнули до ціни, яку хотіли отримати польські конезаводчики. Найбільше (12 коней) купили гості з Австралії.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • НОУ-ХАУ
  • ЗНАХІДКИ
  • РЕКОРДИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».