Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СВІТ: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
РОСІЯ ПОСТАВИЛА УЛЬТИМАТУМ США ЩОДО СОТ
Керівник Міністерства економічного розвитку і торгівлі РФ Герман Греф висунув торговому представникові США ультиматум, вимагаючи до жовтня 2006 року підписати угоду про вступ Росії до Світової організації торгівлі. Інакше РФ зніме преференції щодо експорту Сполученими Штатами Америки м'яса до Росії, через що американські виробники можуть втратити приблизно 40% збуту м'яса птиці.

Російські медіа повідомляють, що у їх розпорядженні є лист пана Грефа, адресований торговому представникові США Сьюзен Шваб. Лист присвячено переговорам Росії й США щодо вступу до СОТ.
Зокрема, у документі Греф загрожує скасувати найперше угоду між урядами США і РФ «Про торгівлю деякими видами м'яса птиці, яловичини і свинини», підписану 15 червня 2005 року. У листі високопосадовець пише: «Гадаю, що проблеми, що залишилися, можуть бути звужені до рамок, визначених правилами і практикою СОТ, умовами нашої двосторонньої угоди з торгівлі м'ясом. Сподіваюсь, що цього разу справа завершиться успішно».
Нагадаємо, що проти приєднання Москви до СОТ виступає американський сенат, вважаючи, що Росія негідна членства як через проблеми з інтелектуальною власністю, так і через невідповідність внутрішньої політики демократичним принципам.
Російські аналітики констатують, що поки країна залишається поза межами СОТ, великі російські компанії матимуть труднощі з міжнародними операціями.

МОСКВА: КІЛЬКІСТЬ ОТРУЄНИХ ЗРОСТАЄ
Кількість заробітчан, що отруїлися через вживання неякісної їжі на будівництві, перевищила 300 осіб, повідомляє Росспоживнагляд. «За даними управління Росспоживнагляду, у Москві й Московській області серед будівельників із Туреччини, Таджикистану, Узбекистану, Молдови та Ставропольського краю зареєстровано 301 випадок гострих кишкових інфекційних захворювань. Діагноз — харчова токсикоінфекція»,— йдеться в прес-релізі Росспоживнагляду.
Днями фахівці назвали причину виникнення спалаху небезпечної хвороби — вживання цілої низки страв на сніданок і обід. Переважно це були яйця, шаурма, плов і салат.
також у паперовій версії читайте:
  • ВІЙНА У ЛІВАНІ ВИЛИЛАСЬ В ЕКОЛОГІЧНУ КАТАСТРОФУ
  • ПІДЛІТОК ОСОРОМИВ СПЕЦСЛУЖБИ ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ
  • ПОВЕНІ В ЕФІOПІЇ ТРИВАЮТЬ
  • СИН МИЛОШЕВИЧА ЗВИНУВАЧУЄ МІЖНАРОДНИЙ ТРИБУНАЛ У СМЕРТІ БАТЬКА
  • УКРАЇНЦІВ НА АЛТАЇ ВРЯТОВАНО
  • ШРЕДЕР УЗЯВ НА ВИХОВАННЯ ЩЕ ОДНОГО МАЛЮКА
  • АМЕРИКАНЦІВ ПРОСЛУХОВУВАЛИ НЕЗАКОННО?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».