Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ХАРКІВ: ПІД ЗЕМЛЮ ПРОВАЛИЛАСЯ ВАНТАЖІВКА
Це сталося вчора вранці в Банному провулку, біля набережної. Водій машини розповів журналістам, що їздив цією дорогою щодня через велику калюжу, проте цього разу під водою, як виявилося, провалився асфальт. Машина застрягла в провалі на повороті спочатку передньою частиною, потім — задньою, і вже міцно.

А коли водій вилазив з кабіни, вантажівка ще й нахилилася. На момент підготовки номера газети до друку на місці події працювали співробітники ДАІ й представники дорожніх служб. Правоохоронці стверджують, що водій не мав права в'їжджати в провулок: знак забороняє тут проїзд вантажних автомобілів. Працівники дорожньої служби пояснюють, що тут проходить стара водомагістраль тож, певніше за все, з-під асфальту просто вимило землю. Коли з'ясують, хто винен, водій вантажівки подасть у суд.

КОРАБЛІ «BLACKSEAFOR» ЗАХОДЯТЬ У ГАВАНЬ
Сьогодні вранці в рамках першої фази шостої так званої активації Чорноморської групи військово-морського співробітництва «Blackseafor» кораблі цього багатонаціонального з'єднання мають зайти в порт Севастополя.

Як повідомили в управлінні прес-служби Міністерства оборони України, впродовж чотирьох днів на стоянці перебуватимуть болгарський військовий фрегат «Смелі», румунський «Контр-адмірал Еустатіу Себастьян», «Тургутрейс» (судно Туреччини), корабель управління Військово-Морських сил України «Славутич» та великий десантний корабель Чорноморського флоту Російської Федерації «Цезар Кунников».
Перебуваючи в українському порту, командування шостої активації «Blackseafor» відвідає штаб командування українського військового флоту, де зустрінеться з командувачем Військово-Морських сил України віце-адміралом Ігорем Тенюхом.
Крім того, військові моряки проведуть кілька тактичних занять та тренувань. Програмою візиту також передбачаються спортивні змагання між екіпажами кораблів, широка культурна програма для моряків з відвіданням визначних та історичних місць Севастополя.
У суботу та неділю з 14.00 до 16.00 кораблі чорноморської групи військово-морського співробітництва «Blackseafor» будуть відкриті для відвідування жителями та гостями Севастополя.
Уранці 15 серпня судна залишать порт і візьмуть курс на Батумі.
також у паперовій версії читайте:
  • МАЙОР, ЯКИЙ ЗАСТРЕЛИВ СОЛДАТА, БУВ П'ЯНИМ
  • У ЯЛТІ СЬОГОДНІ СМІШНО
  • У СЕВАСТОПОЛІ ПРОДАЮТЬ РАДІОАКТИВНІ ДИНІ
  • ЧЕРНІВЦІ: ТРОЛЕЙБУСНИКИ ГОТОВІ ДО СТРАЙКУ
  • УБИВЦЬ ЛИСТОНОШІ ВИКРИЛИ ЧЕРЕЗ П'ЯТЬ РОКІВ
  • «КАZАНТИП»: ЗОНА НЕБЕЗПЕКИ
  • ЯК ЗНУЩАЛИСЯ НАД «НАШИМ РАДІО»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».