Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ЧИ ВИТРИМАЮТЬ КИЇВСЬКІ МОСТИ?
Київський міський голова Леонід Черновецький доручив підготувати конкретні пропозиції стосовно ремонту й реконструкції мостів і визначити, скільки це коштуватиме міському бюджету. Особливе занепокоєння викликає стан мостів через Дніпро, які працюють з величезним перевантаженням.

Вони розраховані на проїзд щодоби лише 145 тисяч автомобілів, тим часом як інтенсивність дорожнього руху між лівим і правим берегами цього року досягла 330 тисяч авто на добу, тобто навантаження зросло більш ніж удвічі. Московським мостом щодня переїздить 127 тисяч автомобілів. Ще третина автотранспорту припадає на Південний мостовий перехід. За інформацією комунальної корпорації «Київавтодор», на відновлення Московського моста (його споруджено в 1976 році) потрібно 152 мільйони гривень, а на реставрацію Південного мостового переходу (збудований у 1990 році) — 103 мільйони. Близько чверті загального автопотоку щодоби перетинає міст імені Патона (експлуатується з 1953 року), хоча він належить до споруд з обмеженою пропускною спроможністю. Цей перший у світі суцільнозварний міст потребує термінової реконструкції, оскільки деякі його елементи уже давно застаріли. Державній експертизі передано документи на реконструкцію моста під вісім смуг руху — по чотири в кожному напрямку, а також зміцнення проїжджої частини. Утім, київська влада не збирається терміново закривати всі мости на реконструкцію і капремонт. Роботи почнуться тоді, коли буде споруджений хоча б один з двох нових мостових переходів.

ДЛЯ МІЖНАРОДНИХ ВІЙСЬКОВИХ НАВЧАНЬ ПЕРЕПОН НЕМАЄ
Президент України підписав Закон «Про схвалення рішення про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2006 році для участі у багатонаціональних військових навчаннях». Цей документ Верховна Рада встигла ухвалити перед своїми канікулами.

Законом Кабінету Міністрів доручено подбати про своєчасний допуск і виведення з території України підрозділів іноземних збройних сил, убезпечити громадян України та інших держав під час військових навчань.
Дозвіл парламенту на перебування в країні іноземних вояків потрібен для проведення багатонаціональних навчань. Перші — українсько-польсько-британські навчання «Козацький степ» мають відбутися 2–15 вересня; другі — українсько-молдовські — розпочалися сьомого серпня, українсько-словацькі навчання заплановано на 18–22 вересня.
Верховна Рада минулого скликання двічі відхиляла такий закон. Через це, а також зважаючи на акції протесту в Феодосії з приводу прибуття корабля з американськими резервістами для підготовки до навчань «Сі Бриз», було ухвалене рішення про перенесення спільних україно-британських навчань «Тугий вузол», які мали відбутися в середині червня.
також у паперовій версії читайте:
  • У ДОНЕЦЬКУ СТАЛО ЛЕГШЕ ДИХАТИ
  • ЯК ЗАРОБИТИ В «ПЛАНТАТОРА»
  • ООН ЦІНУЄ НАШ ЗАГІН ГЕЛІКОПТЕРІВ
  • АБИ РИБА НЕ ЗАГИНУЛА, ЇЇ ТРЕБА ВПІЙМАТИ
  • ТЕРНОПІЛЬЩИНА: ОТРУТОХІМІКАТИ ГОРІЛИ КІЛЬКА ДНІВ
  • СЕРПНЕВА ПОВІНЬ — ПОЗА РОЗКЛАДОМ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».