Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ЧИ ОБГРУНТОВАНЕ ПОДОРОЖЧАННЯ ХЛІБА В СТОЛИЦІ?
У зв'язку з підвищенням цін на хліб у столиці голова Антимонопольного комітету України Олексій Костусєв доручив Київському міському територіальному відділенню перевірити обґрунтованість таких дій, повідомили Укрінформу в прес-службі АМКУ.

Як відомо, повноваження ухвалювати рішення щодо підвищення цін на хліб у столиці закріплені за міською владою, яка дала відповідний дозвіл «Київхлібу». Це об'єднання мало надати міськдержадміністрації детальні економічні обґрунтування.
Однак, аби запобігти економічно необґрунтованому подорожчанню хлібної продукції, столичне відділення комітету перевірить і ці документи. Відповідні запити київським хлібозаводам уже відправлені.
За результатами оперативного аналізу отриманих матеріалів можна буде дійти виваженого висновку: обґрунтоване подорожчання хліба чи ні.
«Подорожчання хліба в столиці — це питання міської влади, а наше завдання — перевірити кожну копійку, що закладається у вартість цього соціального продукту,— наголосив голова комітету.—У АМКУ вважають, що не в останню чергу завдяки позиції Антимонопольного комітету вартість хліба в Києві протягом трьох років залишалася майже незмінною. Можливо, нині справді настав час змін, але ці зміни мають бути обґрунтованими».

ОТЕЛЛО ПО-ХАРКІВСЬКОМУ: ТРАГЕДІЯ В МЕТРО
На станції метро «Московський проспект» у Харкові протягом кількох хвилин сталися події, унаслідок яких загинули три особи: молода дівчина й двоє хлопців, один з них — працівник міліції.

Ще один юнак з вогнепальним пораненням у живіт у вкрай важкому стані перебуває в лікарні. За наявною інформацією, все було так: співробітник міліції, що пропрацював у правоохоронних органах Харкова три роки, на станції метро підійшов до знайомої касирки, молодої жінки, що була на робочому місці. Під час сварки, що спалахнула між ними (як дехто стверджує, на ґрунті ревнощів), міліціонер, вистріливши дівчині в голову з пістолета, убив її на місці. На звук пострілу кинулося двоє молодих людей, рідні брати загиблої (за інформацією «Медіапорта», саме ці чоловіки були причиною ревнощів правоохоронця). Один з них, перестрибнувши через загородження, підбіг до місця події і був зупинений пострілом упритул. Як і дівчина, він помер на місці. Другий хлопець, точно повторивши шлях брата, був зустрінутий так само — кулею, але залишився живим. Контролер станції натиснула кнопку виклику міліції — і черговий наряд з'явився в протилежному кінці приміщення станції. Побачивши колег, міліціонер кинувся бігти нагору, до виходу зі станції. Добравшись до «Парку Артема», що неподалік, він знову скористався пістолетом — вистрілив собі в голову. Смерть настала миттєво.
також у паперовій версії читайте:
  • ТРИВАЮТЬ ПОШУКИ УКРАЇНСЬКОГО АЛЬПІНІСТА
  • МОЖЕ, ЗИМОЮ Й НЕ ЗМЕРЗНЕМО...
  • «ШВИДКА ДОПОМОГА» ДЛЯ АГРАРІЇВ
  • ПЕНСІЇ ПЛАТИТИМУТЬ Й ЗА КОРДОНОМ
  • БУКОВИНА: НЕМОВЛЯТАМ ДОПОМОГТИ НЕМОЖЛИВО

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».