Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
РНБОУ ПЕРЕВІРИТЬ СТАН ВІЙСЬКОВОЇ АВІАЦІЇ
У структурних підрозділах Міністерства оборони, Генеральному штабі ЗС України, командуванні Повітряних сил ЗСУ, в об'єднаннях і частинах військової авіації розпочала роботу міжвідомча робоча група Ради національної безпеки і оборони України. Вона оцінюватиме повноту і якість виконання заходів Державної програми розвитку ЗСУ на 2006–2011 роки в частині, що стосується Повітряних сил ЗСУ, а також Розпорядження Президента України «Про заходи з забезпечення розвитку Повітряних сил Збройних сил України».

Робоча група детально проаналізує нормативно-правові акти Міноборони і Генштабу ЗСУ, командування Повітряних сил і повітряних командувань щодо розвитку військової авіації, а також результати переходу підрозділів Повітряних сил до комплектування військовослужбовцями за контрактом.
Зокрема, вивчатимуть результати експерименту з комплектування бомбардувально-розвідувальної авіаційної бригади Повітряного командування «Захід» військовослужбовцями за контрактом. Буде проаналізовано пропозиції про внесення змін до Державної програми переходу ЗСУ до комплектування військовослужбовцями, які проходять військову службу за контрактом, інші нормативно-правові акти, що регламентують порядок проходження військової служби за контрактом і переходу Збройних сил на професійну основу до кінця 2010 року. Крім того, розглядатимуться ефективність використання фінансових, матеріально-технічних і інших ресурсів, виділених для забезпечення розвитку Повітряних сил ЗСУ в 2006 році. Планується також, що під час роботи будуть проаналізовані проблемні питання розвитку Повітряних сил і оцінено ефективність діяльності командування щодо їх рішення. Так, у контексті виконання заходів розвитку Повітрянихсил увагу приділятимуть стану реорганізації системи органів військового управління, її адаптації до стандартів НАТО, стану створення сучасних систем логістики і медичного забезпечення, ходу виконання робіт з модернізації, ремонту, продовження ресурсу і терміну служби озброєння і військової техніки.

МИ — НА 53-му «ЗОЛОТОМУ» МІСЦІ
Україна посідає 53 місце у світі за об'ємом золота у золотовалютних резервах — 17,2 тонни. Такі дані наведені в дослідженні Всесвітньої ради по золоту.

Перше місце у світі за об'ємами золотого запасу, як і раніше, належить США, в золотовалютних резервах яких у червні було 8,135 тис. тонн золота. Друге місце в трійці лідерів належить Німеччині, у якої об'єм золотого запасу становить 3,428 тис. тонн. Закриває трійку лідерів Міжнародний валютний фонд (МВФ), золотий запас якого — 3,217 тис. тонн. Далі йдуть Франція та Італія, об'єм золота у золотовалютних резервах яких відповідно 2,79 і 2,45 тис. тонн.
Росія утримує 14 місце у світі — у червні було 386,5 тонни. Втім, як наголошується в дослідженні, частка золота у золотовалютних резервах РФ наприкінці другого кварталу становила 3,5%, тоді як на кінець першого кварталу цей показник дорівнював 3,8%. Серед країн СНД найвищі позиції в рейтингу у Казахстану, котрий, як і раніше, перебуває на 40 місці з 59,8 т золота.
також у паперовій версії читайте:
  • УБИВЦЬ ЖУРНАЛІСТА АЛЕКСАНДРОВА ЗАСУДЖЕНО
  • РОТАЦІЯ УКРАЇНСЬКОГО КОНТИНГЕНТУ В КОСОВОМУ ЗАВЕРШУЄТЬСЯ
  • У ЗАПОРІЖЖІ ТРИВАЄ «МОВНЕ» ПРОТИСТОЯННЯ
  • ЯК ТЕПЕР РОЗРАХОВУВАТИМЕМОСЬ ЗА ГАЗ?
  • МЕТРО ТАКИ «ДОЇЗДИЛОСЯ»!

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».