Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СВІТ: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ВОЛОДИМИР ПУТІН ДАВ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЮ
Чечня, Світова організація торгівлі, газ Україні, відносини з Вашингтоном та Києвом та хлопчик Нікіта — питання, які понад дві години висвітлював президент Росії Володимир Путін на одному з Інтернет-порталів. Відповідаючи на запитання про відносини з Києвом, він здебільшого зосереджувався на газовій проблемі. «Істерика щодо постачання газу в Україну є спробою тиснути на Росію»,— стверджує господар Кремля. Утім, Путін наголосив: РФ залишається надійним постачальником газу до Європи.

Щодо відносин з Білим домом, президент Росії заперечує проти однополярного світу, натомість назвав Джорджа Буша надійним партнером Росії, з яким можна домовлятися, і додав, що вважає його «порядною людиною». «Я не раз мав можливість переконатися: якщо наші думки не збігаються, ми все одно доходимо взаємного порозуміння з тієї чи іншої проблеми, тому що саме він (Буш) починає перший знаходити консенсус»,— додав Володимир Путін.
Про хлопчика Нікіту, якого російський президент кілька днів тому поцілував у живіт, Путін сказав так: «Це була незапланована зустріч з ним, а він мав настільки беззахисний вигляд, що мені захотілося його стиснути в обіймах».
Володимир Путін також підтвердив, що не має наміру балотуватися на третій президентський термін. «Підлаштовувати під себе закони, тим більше конституцію, вважаю контрпродуктивним»,— пояснив він. «Ми всі повинні навчитися дотримуватися законів,— наголосив він.— Але справа ще й у тому, що коли щиро любити країну, не можна ставити її в залежність від однієї людини». Крім того, лідер РФ пообіцяв, що влада підтримуватиме діяльність опозиційних партій. На його думку, без підтримки опозиції неможливо уявити собі розвиток держави».
Цікаво, що днями президент США Джордж Буш заявив, що вважає для себе дуже важливим підтримувати добрі особисті стосунки зі своїм російським колегою. «Я не обов’язково погоджуюся з кожним його рішенням, але для мене дуже важливо зберігати з ним добрі взаємини, щоб вести відверті дискусії»,— сказав Джордж Буш в інтерв’ю, яке він разом з дружиною Лорою дав відомому телеведучому Ларрі Кінгу. «Я не розумію деяких його рішень, але мої стосунки з ним (Путіним) такі, що я можу не показувати цю стурбованість і уважно вислухати, чому він робить те, що він робить»,— додав президент США. При цьому він зауважив, що Путін йому дуже симпатичний. «Мені він подобається»,— сказав глава Білого дому.
також у паперовій версії читайте:
  • «ПТАШИНИЙ» ГРИП УБИВАЄ ЛЮДЕЙ
  • ВИБУХИ В ІРАКУ ТА КИТАЇ
  • ПІВНІЧНА КОРЕЯ Й ДАЛІ ПРОВОКУЄ...
  • ВИБУХ У ТИРАСПОЛІ: СЕРЕД ЖЕРТВ Є УКРАЇНКА
  • ВІЙСЬКОВА ОПЕРАЦІЯ ІЗРАЇЛЮ ПРОТИ ПАЛЕСТИНИ ТРИВАЄ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».