Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ПАРКУВАННЯ НА ТРОТУАРІ КОШТУВАТИМЕ 10 ГРН
Київська міська держадміністрація хоче впорядкувати й зробити платним паркування автомобілів на тротуарах столичних вулиць. Виконуючий обов'язки заступника голови Київміськадміністрації Іван Салій зазначає, що правила дорожнього руху дозволяють паркування автомобіля на тротуарі, а КМДА хоче, щоб це паркування було організованим і платним.

Відповідно до правил дорожнього руху відстань між припаркованим автомобілем і будинком має бути не менше, ніж два метри, цю норму передбачено для проходу пішоходів. У Києві є варіант експериментальної розмітки на тротуарі парної сторони Хрещатика біля Центрального гастроному. Тротуар розділений розміткою на три частини — смугою для пішоходів, для проїзду машин на місце паркування й місця для паркування. Проекти таких паркувань на тротуарах столиці нині розробляють у КМДА. Година паркування на тротуарі в центрі Києва коштуватиме 10 гривень, поза центром — 6, на околицях — 3 грн. Фірми з офісами в центрі Києва зможуть викуповувати паркувальні місця і стежити, щоб ними користувалися тільки їхні працівники. Організацію цих паркувань і збирання плати на них доручать районним комунальним підприємствам. Водночас генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Володимир Жуков категорично проти таких паркувань. Він переконаний, що на Хрещатику машини не мають стояти взагалі, а тротуари відведені винятково для руху пішоходів.

«НАФТОГАЗ» ПРОСИТЬ У КАБМІНУ ГРОШЕЙ
У листі першого заступника голови правління «Нафтогазу України» Ігоря Васюника до виконуючого обов'язки Прем'єр-міністра Юрія Єханурова Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» просить Кабінет Міністрів надати до 1 млрд доларів для погашення боргу за поставлений газ перед компанією «РосУкрЕнерго» і закупівлі додаткових обсягів газу для закачування в підземні сховища.

Крім того, у листі сказано про недопоставки газу з боку «РосУкрЕнерго» і спільного підприємства «УкрГазЕнерго». Зокрема, за квітень-травень із запланованих 10,4 млрд кубометрів газу надійшло тільки 7,86 млрд. Місячні плани закачування в підземні сховища газу не виконано. Раніше виконуючий обов'язки Прем'єр-міністра Юрій Єхануров заявляв про відставання від графіка закачування газу в підземні сховища на 2 млрд кубометрів газу.
Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» має намір закачати в підземні сховища газу близько 16 млрд до початку опалювального сезону 2006–2007 років.
також у паперовій версії читайте:
  • ПЕНСІЇ ВИПЛАЧУВАТИМУТЬ УПРОДОВЖ МІСЯЦЯ
  • ЗНАЙДЕНИЙ ПАСПОРТ ПУКАЧА — СПРАВЖНІЙ
  • СИЛОВИКИ КАЖУТЬ НАРКОТИКАМ «СТОП!»
  • ГАРЯЧУ ВОДУ ГРІЄ СОНЦЕ
  • АВТОДОРОГИ РОЗПОДІЛЕНО НА КЛАСИ
  • УМОВИ УТРИМАННЯ В СІЗО — НЕЛЮДСЬКІ
  • ДО СОТ ВСТУПИМО ЦЬОГО РОКУ?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».