Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СВІТ: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
АВІАКАТАСТРОФА ПОБЛИЗУ СОЧІ: НОВІ ДАНІ
У Чорному морі біля Сочі шукають тіла жертв катастрофи літака «А-320» «Вірменських авіаліній». Уже знайдено 49 тіл, особи 17 загиблих встановлено. Серед них є хлопчик 11-ти років. На борту була й громадянка України — Ельвіра Манутова, мешканка кримського міста Алушти, один грузин, 28 росіян, решта — вірмени. Усього жертвами лиха стали 113 осіб. Сьогодні в Росії та Вірменії — день жалоби.

Знайти «чорні скриньки» з лайнера поки що не вдалося. Шукати їх росіянам допоможуть французькі спеціалісти з розслідування авіакатастроф та фахівці заводу — виробника аеробусів. У пошуковій операції беруть участь шістсот осіб на сорока суднах. Рятувальникам, які досі працюють, дошкуляє злива.
За словами прокурора Краснодарського краю Сергія Єрьоміна, з дна моря вже піднято хвостову частину «А-320». Посадовець повідомив, що «слідство вилучило тільки аудіозаписи переговорів членів екіпажу з наземними диспетчерськими службами, з ними тепер працюють експерти». Виявлено й фрагменти тіл загиблих, які також відправлено на експертизу.
Родичі загиблих в авіакатастрофі отримають по 20 тисяч доларів. Це максимальна сума, яку компенсує вірменська страхова компанія «Гранд», проте остаточно розмір відшкодування буде визначено пізніше. У єреванському аеропорту збираються близькі до жертв люди. Влада Вірменії пообіцяла оплатити їхній приїзд до столиці. З ними працюють психологи.
Версію теракту потрібно відкинути — стверджують у російському міністерстві надзвичайних ситуацій. Найвірогіднішою причиною аварії називають негоду або помилку пілотів. Літак міг потрапити у смерч. Представники «Вірменських авіаліній» запевняють, що лайнер був у ідеальному стані. Він зазнав катастрофи під час аварійної посадки, яку намагався здійснити двічі. За словами фахівців, «А-320» увійшов у воду під кутом 60 градусів на глибину 400 метрів.
також у паперовій версії читайте:
  • ОБВИНУВАЧЕНОГО У ТЕРАКТАХ 11 ВЕРЕСНЯ ЗАСУДЖЕНО
  • ТЕРАКТИ В ІРАКУ
  • «ПТАШИНИЙ ГРИП» ДІСТАВСЯ ДО США
  • ЦЕНЗУРА В ТУРКМЕНІСТАНІ «ПЕРЕМОГЛА» ПІВНІЧНОКОРЕЙСЬКУ
  • ІРАН ГОТОВИЙ ЗБАГАЧУВАТИ УРАН НА МІЖНАРОДНОМУ РІВНІ
  • ЧЛЕНСТВО СЕРБІЇ В ЄС ПІД СУМНІВОМ?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».