Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ЯПОНЦІ ОБИРАЮТЬ ПИВО ФАРАОНІВ

Історики стверджують: густе пиво в ті далекі роки вгамовувало не лише спрагу, а й голод. Більшість мешканців Давнього Єгипту в прямому значенні слова жили на хлібі, цибулі й пиві.
Характерною особливістю нового напою стане те, що «навіть пшениця для його виробництва буде давньоєгипетською». Саме це перешкодило компанії затарити «Білим Нільським» під зав'язку магазинні прилавки, оскільки повноцінний урожай злакових, який вирощують спеціально під пиво, сподіваються зібрати тільки в червні наступного року.
Японці, котрі посідають четверте місце у світі за вживанням пива, не вперше експериментують зі смаком хмільного напою. Два роки тому фахівцям удалось відтворити пиво середньовічної Європи, в якому взагалі не було хмелю. Його замінили трав'яним збором із шести компонентів під назвою «грут».


МАВП ПОЗБАВИЛИ МОБІЛЬНОЇ ЗАЛЕЖНОСТІ
Спеціальну акцію з метою відучити місцевих мавп-саймірі вихвачувати мобільні телефони з рук відвідувачів провели служителі Лондонського зоопарку, передає Укрінформ із посиланням на News.Rin.
Останнім часом саймірі захопилися дослідженням технічних новинок, почали обмаль рухатися і навіть припинили вишукувати одне в одного бліх, що неприродно для тварин у нормальному середовищі існування.
Під час акції старі мобільні телефони намазали спеціальною клейкою субстанцією, яка страшенно не подобається мавпам, після чого віддали технічну забавку тваринам. Задум виявився вдалим. Тепер мавпи з недовірою ставляться до будь-якого предмета, що нагадує телефон, і повернулися до своїх звичних і корисних занять, кажуть працівники зоопарку.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • НОУ-ХАУ
  • РЕКОРДИ
  • ФАКТ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».