Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ДЕШЕВИЙ КИЇВСЬКИЙ ХЛІБ СКІНЧИВСЯ?
Найближчим часом у столиці можуть зрости ціни на хліб. Про це на прес-конференції заявив голова правління ВАТ «Київхліб» Петро Пархоменко.
Він зазначив, що нинішні ціни на хліб останнім часом «безпідставно стримував колишній міський голова Олександр Омельченко». Рентабельність підприємств із виробництва хліба у Києві зменшилась до 3%, що, в принципі, не давало розвиватися виробництву, а виробництво улюбленого «Українського хліба» було збитковим.

Пан Пархоменко наголосив, що вартість хліба в усіх інших регіонах країни в середньому на 30–40 копійок вища, ніж у Києві. Він закликав новообраного міського голову Леоніда Черновецького «не повторювати помилок попереднього керівництва» і привести ціни на хліб у Києві у відповідність «до нинішніх реалій».
Коли ж саме зростатимуть ціни на хліб, Петро Пархоменко повідомити відмовився. «Ціни на найбільш ходові сорти було «заморожено» з 2004 року. Відтоді підвищилися ціни на бензин, зросли зарплати робітників, ось-ось ціни піднімуться й на електрику, тому ми будемо щось вирішувати вже найближчим часом»,— сказав він.

З ЕРОТИКОЮ ВСЕ ГАРАЗД. А ІЗ ЗАХИСТОМ МОРАЛІ?
Деякі недержавні українські телеканали та друковані видання, порушуючи чинне законодавство, поширюють продукцію, що пропагує насильство, жорстокість і розбещує молоде покоління.

За час роботи експертної ради з питань захисту суспільної моралі підготовлено 600 висновків щодо відповідності друкованої й відеопродукції вимогам законодавства. Виявляючи подібні порушення, Держкомтелерадіо звертається до відповідних правоохоронних органів, які вирішують: надсилати справу до суду чи ні. Посадовці Комітету вважають, що під час розгляду таких справ у судах порушники «виходять сухими із води», тобто щодо них не вживають жодних заходів. За словами заступника голови Держкомтелерадіо Віктора Петренка, «псевдоексперти за гроші захищають порушників». Аби уникнути таких випадків, на думку посадовця, потрібно на державному рівні визначитися із порядком надання експертиз.
При проведенні з грудня 2005 до квітня 2006 року моніторингу телефільмів, які транслювали українські телеканали, було виявлено, що понад 11% фільмів, що транслювалися «протягом світлового дня», коли неповнолітня дитина могла спокійно їх переглядати,— це бойовики, фільми жахів і стрічки еротичного характеру. Лідерами є СТБ, ТЕТ, «Новий канал» і «ТРК Україна».
також у паперовій версії читайте:
  • ФОНД ДЕРЖМАЙНА: ЗА ПРИВАТИЗАЦІЮ ЧИ ПРОТИ?
  • ПІДВИЩЕННЯ ЦІН НА ГАЗ І ЕЛЕКТРИКУ — ЗРОСТАННЯ КІЛЬКОСТІ ПІЛЬГОВИКІВ
  • АНТИСЕМІТИЗМ ПІД МАСКОЮ «ХУЛІГАНСТВА»
  • «СЕГОДНЯ МЫ НЕ НА ПАРАДЕ, МЫ К КОММУНИЗМУ НА ПУТИ»?
  • МИ — КРАЇНА ТРАНЗИТНА. ДЛЯ ЯДЕРНИХ МАТЕРІАЛІВ — ТАКОЖ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».