Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ТЕСТ: ПРО ХАРАКТЕР РОЗКАЖЕ ГУБНА ПОМАДА

Шафа, в якій повно паперів, старих листів, зошитів, пам’ятних дрібничок, видає замкнутих людей, що не діляться своїми турботами, легко ранимих і чуттєвих.
Власник шафи, набитої старими речами, — невиправний мрійник, що обожнює будувати плани, але рідко їх реалізовує.

Жіноча сумочка розкаже про...
Довідатись про характер жінки можна й за вмістом її сумочки.
Жінка, у чиїй сумці панує хаос, зовсім не нечупара, вона просто мрійниця. Серце в неї добре і чуйне.
Якщо сумочка набита косметикою, знайте, її господарка — імпульсивна й бажане часто приймає за дійсне.
Якщо ж жінка одним рухом руки знаходить у сумочці потрібну річ, то у неї сильний характер, вона упевнена в собі. Можливо, навіть надто.

Психологія і губна помада
Нерозгадану таємницю жіночої принадності приховує губна помада, якою користувалися ще красуні Давньої Греції й Єгипту.
Помада дає змогу жінці щодня творити новий образ. Так, рожеві губки перетворюють її на романтичне створіння, істоту зніжену і трохи наївну. Хоча за рожевою ширмою може ховатися гідний супротивник.
У яскраво-червоний колір пофарбувати свої губи може тільки сильна, рішуча і пристрасна жінка, готова скорити увесь світ.
Фіолетовий відтінок губної помади видає даму незалежну, волелюбну й екстравагантну. Фіолетовий колір слугує попередженням оточуючим, що від жінки з губами такого кольору можна чекати чого завгодно, вона може викинути будь-який фортель.
Бежево-коричневими відтінками помади користуються строгі, спокійні, урівноважені особи. Така помада не привертає до себе зайвої уваги.
Образ життєрадісної й щедрої людини можуть створити жовтогарячі та золотаві відтінки губної помади. Крім того, з ними ви не залишитесь непоміченою.
А от срібляста перламутрова помада асоціюється з місячним світлом, таким же таємничим і звабливим.
Та на цьому «психологія» губної помади не завершується. Болгарські психологи вважають, що про жіночий характер може розповісти навіть форма губної помади.
Якщо ваша помада довго зберігає злегка загострену форму, то ви — людина практична і солідна, точно знаєте, чого вам бракує і не розмінюєтесь на дрібниці.
Коли кінчик помади рівномірно заокруглений, ви — жінка цілеспрямована, холоднокровна, що вміє постояти за себе. Ви плануєте все заздалегідь. Своїми успіхами ви передовсім зобов’язані своїй працьовитості. Єдине, чого вам бракує, так це почуття гумору.
Якщо кінчик помади невизначеної форми, це говорить про неврівноваженість. Будь-яка дрібниця може викликати у вас занепокоєння, однак ви приховуєте його під маскою самовпевненості. До людей ставитесь з недовірою. Полюбляєте вечірні прогулянки, гарні речі, сентиментальні романси.
Кінчик помади загострений, на зразок олівця — це свідчення егоїзму і пристрасті до самоспоглядання. Жінок, у яких помада такої форми, вирізняє зарозумілість, зневага до чужої думки. Ви важко сходитеся з людьми. А от дружиною ви вважаєте себе ідеальною.
Плоский торець помади свідчить про оптимізм і безпосередність: нудьга і зневіра вам невідомі. Ви легко знаходите спільну мову з оточуючими і не звертаєте уваги на життєві дрібниці. Можливо, ви надто прямолінійні й часом можете скривдити людину, але ненавмисно.
Форма помади, коли невеликий конус піднімається точно по центру плоско стертого торця помади, трапляється рідко. Настільки ж незвичайний і оригінальний ваш характер. Ви — людина настрою, рвучкі, неврівноважені. Легко «запалюєтесь» і впадаєте у розпач. Ви — веселі й сміхотливі, у компанії завжди перебуваєте в центрі уваги. Але як друг, на жаль, ненадійні, можете і підвести.
Якщо стовпчик помади стертий з одного боку, то ви маєте багату уяву. Ви — діловиті, заповзятливі, за словом у кишеню не полізете, але не завжди практичні. У компанії жінок вам нуднувато.
Помада у формі зрізаного конуса говорить про те, що її власниця задоволена своєю долею. У вас спокійний і веселий характер, ви чудово розбираєтеся в людях, але часом схильні до заздрощів, що псує вам настрій.

Підготувала Наталія БОЙКО, психолог


САМОВАР-ВЕЛЕТЕНЬ — ДЛЯ ХАРКІВСЬКОГО ВОКЗАЛУ
Дві з половиною тисячі харків'ян і гостей міста водночас можуть пити чай з найбільшого в Україні самовара. Цей самовар об'ємом 360 літрів і заввишки майже два метри встановлено у головному залі Південного вокзалу Харкова, повідомляє кореспондент Укрінформу.
Як розповів представник Національного проекту «Книга рекордів України» Ігор Підчибей, самовар виготовлено компанією «МТЦ-Запоріжжя», що спеціалізується на виробництві ресторанного обладнання. Це — п'ятий числом і найбільший із самоварів-велетнів запорізької марки: його вага перевищує три центнери. Самовар схожий на велетенський термос, зроблений з нержавіючої сталі, латуні й теплоізоляційного матеріалу. Розбірна конструкція дає змогу використовувати його також для приготування шашликів і виробів з тіста. Вода закипає лише за одну годину, на морозі самовар може зберігати потрібну температуру майже добу.
Самовар, який називається «Харків»,— раритетний варіант, виготовлений на замовлення Південної залізниці. Любителям чаю не доводиться довго чекати своєї черги: обслуговування здійснюється відразу з чотирьох кранів, у спеціальному павільйоні, який має форму казкової скриньки.

також у паперовій версії читайте:
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • РЕКОРДИ
  • КРОСВОРД

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».