Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ПРИВАТИЗАЦІЯ ТРИВАЄ
Фонд держмайна України доповнив перелік об'єктів на приватизацію в 2006 році ще 51-им об'єктом оціночною вартістю 850 мільйонів гривень. Проект розпорядження про затвердження додаткового переліку було схвалено на засіданні урядового комітету з питань економічної політики та передано на розгляд Кабінету Міністрів.

До переліку, представленого на розгляд уряду, входять пакети від семи до ста відсотків акцій 51-го підприємства. Серед них — ВАТ «Росава», «Південний електромашинобудівний завод», «Київський мотоциклетний завод», ЗАТ «Артемівський електротехнічний завод», холдингова компанія «Луганськтепловоз», лізингова компанія «Украгромашінвест», ВАТ «Готельний комплекс «Мир». Планується також поставити на підготовку до приватизації Сєверодонецький «Азот» і ще низку підприємств.
Завдання із надходження коштів до державного бюджету від приватизації на 2006 рік становить 2,12 мільярда гривень. На 1 березня нинішнього року фактичні надходження ФДМУ сягали 23 мільйони. За висновками експертів, затверджено перелік із 519 об'єктів, підготовлених до приватизації, він складається переважно з невеликих підприємств або незначних за розмірами пакетів акцій і оцінюється не більш як у 750 мільйонів.

ЧОМУ НА ПРИДНІСТРОВСЬКІЙ ДІЛЯНЦІ КОРДОНУ СТОЯТЬ ВАНТАЖІВКИ?
Із дев'ятьох придністровських вантажівок, що стояли на пунктах пропуску Кучурган і Платонове через відсутність молдовського митного забезпечення вантажу, залишилось тільки три. Решта шість повернулися. Такі дії придністровської сторони керівництво Держприкордонслужби України вважає провокацією. Про це заявив на прес-конференції перший заступник голови ДПС України генерал-полковник Павло Шишолін.

За його словами, ці три авто наразі стоять між пунктами пропуску Кучурган і Первомайськ. Українські прикордонники й митники не можуть пропустити їх на територію України, оскільки відправник не зареєструвався у Торгово-промисловій палаті Молдови для отримання митного забезпечення експортного вантажу. Щодо причин небажання належного оформлення товару, Павло Шишолін порадив запитати про це у водіїв. Водночас він зазначив: «Тут проблеми дві: або вони, власне, не хочуть поїхати і отримати відповідне молдовське митне забезпечення, або їм дали таку вказівку — стояти на кордоні. Ми бачимо, що це певною мірою спровокована ситуація».
Генерал-полковник повідомив, що й досі на кордоні з придністровської сторони щоденно виставляють пікети. Проте він сказав, що кількість їхніх учасників і тривалість мають тенденцію до зменшення. «Приїжджають, «працюють» по кілька годин».
також у паперовій версії читайте:
  • «НАДЗВИЧАЙНИКИ» ДОЛАЮТЬ ГІДРОЛОГІЧНІ СКЛАДНОЩІ ПРИКАРПАТТЯ
  • СЬОГОДНІ ВІДПОЧИНЬ ВІД ПОЛІТИКИ
  • ЧИ ОБҐРУНТОВАНЕ ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ?
  • ВЕСНА АТАКУЄ!
  • РОЗСЛІДУВАНО ОТРУЄННЯ НА ЗАПОРІЗЬКОМУ ФЕРОСПЛАВНОМУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».