Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
РОЗШИФРОВАНО ГЕН УКРАЇНЦЯ

Вони намагались з'ясувати, наскільки люди різних національностей близькі одне до одного. Дослідження засвідчили, що люди різних національностей мають спільне походження — пращурами всього людства стало одне з африканських племен. А за зовнішність і характер відповідає геном людини. ДНК українця містить і європейський, і азіатський типи. Люди, у яких більше європейських генів, зазвичай світловолосі й спокійні, а у темноволосих і темпераментних переважають азіатські гени.
Однак головна мета досліджень полягала не тільки у визначенні генома. Вчені з'ясовували, які спадкові хвороби несе в собі мітохондрія. Виявилось, що патології в розвитку плоду і генетичні захворювання не залежать від національності.


«ЧИСТИЙ» ОРГАНІЗМ
Людям, які не вживають сирі овочі й фрукти, потрібно пам'ятати, що ця їжа очищає кишечник і організм загалом.
Від отрут, що потрапили в організм, можна позбутися також щотижневим 24-годинним голодуванням, передає Укрінформ із посиланням на AFP. За три— сім днів голодування організм повністю очиститься від шкідливих речовин.
Різні захворювання обміну речовин виникають через те, що більшість повсякденних продуктів — цукор і вуглеводи, кава, чай, алкоголь, борошняні вироби, м'ясо і риба — можуть спричинити кислу реакцію.
Лікуйтеся дієтою, що складається переважно з фруктів, овочів, салатів, горіхів і насіння. Якщо у вас тенденція до ацидозу, то саме ці продукти у поєднанні з голодуванням мають домінувати у вашому раціоні.
Скаржитесь на печінку, виключіть зі свого раціону м'ясо і жири, а також цукор і вуглеводи. Вживайте їх у вигляді фруктів і овочів. Достатня кількість білка міститься в горіхах і насінні.
Якщо ви відчуваєте, що ваші життєві сили на межі й вам важко відновитись, поголодуйте від 36 годин до трьох-чотирьох днів. Перед цим обов'язково порадьтеся з лікарем, чи немає у вас протипоказань, повідомляє Укрінформ.

також у паперовій версії читайте:
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗНАХІДКИ
  • РЕКОРДИ
  • КОРИСНІ ПОРАДИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».