Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
НАВІЩО ПЕРЕВІРЯЮТЬ «БОРИСПІЛЬ»?
Міжвідомча комісія, створена спільним наказом Міністерства транспорту та зв'язку України і Державної служби з нагляду за убезпеченням авіації, розпочала комплексну перевірку діяльності державного міжнародного аеропорту «Бориспіль». Очолює комісію, до складу якої входять фахівці міністерств фінансів, економіки, юстиції, Державної податкової адміністрації, МВС, СБУ, ГоловКРУ і Держкомзему, заступник міністра транспорту та зв'язку Павло Рябікін.

Комісія має вивчити питання фінансово-господарської діяльності й економічної спроможності аеропорту, проаналізувати його цінову і договірну роботу, ефективність передавання державного майна в оренду, стан роботи із землевпорядкування й відчуження земель, вивчити правомірність застосування знижок, тарифів і пільг на послуги, що надаються. Перевірці підлягає також стан дотримання вимог чинного законодавства під час укладання договору управління майном між ДМА «Бориспіль» і ТОВ «Юридично-комерційне агентство». Крім того, буде перевірено використання кредиту, наданого урядом Японії.
Комплексна перевірка діяльності аеропорту проводиться з метою забезпечення розвитку цивільної авіації, захисту економічних інтересів держави і підвищення ефективності роботи підприємства. Її об'єктивні результати мають забезпечити прозору й ефективну роботу цього стратегічного транспортного вузла, що набув особливого значення для позитивного інвестиційного іміджу нашої країни.

ВЕРХОВНА РАДА — КАБМІНУ: ГАЛУЗЬ ЖКГ НЕ ЗАДОВІЛЬНЯЄ ПОТРЕБИ
Верховна Рада ухвалила вчора постанову «Про роботу Кабінету Міністрів України в галузі житлово-комунального господарства».
Відповідно до неї, парламент визнає неналежним стан виконання урядом законодавства з питань житлово-комунального господарства.

Депутати покладають на Кабінет Міністрів і відповідні органи місцевого самоврядування відповідальність за неготовність до роботи в осінньо-зимовий період 2005–2006 років об'єктів житлово-комунального господарства, що обумовило катастрофічні наслідки техногенних аварій в Алчевську Луганської області, Олександрії Кіровоградської області, інших населених пунктах України.
Парламент рекомендує уряду: на 2006 рік передбачити 100 мільйонів гривень для проведення невідкладних робіт з відновлення систем життєзабезпечення житлово-комунального господарства за рахунок резервного фонду державного бюджету; забезпечити ритмічне і в повному обсязі щорічне фінансування за рахунок державного бюджету завдань загальнодержавних програм, затверджених законами «Про Загальнодержавну програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2004–2010 роки», «Про затвердження Загальнодержавної програми розвитку малих міст», «Про Загальнодержавну програму «Питна вода України» на 2006-2020 роки»; у держбюджеті на наступні три роки передбачити компенсацію видатків, передбачених Законом «Про Загальнодержавну програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2004–2010 роки» на технічне переоснащення і реконструкцію житлово-комунального господарства у 2004–2005 роках в сумі 1,3 мільярда гривень; впродовж місяця визначити обсяги заборгованості у сфері житлово-комунального господарства.
також у паперовій версії читайте:
  • ШАНОВНІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!
  • АЛЧЕВСЬК: ЧИ БУДЕ ВИКОНАНО ОБІЦЯНКИ?
  • «УКРАЇНСЬКИХ ІТАЛІЙЦІВ» ЛЕГАЛІЗУЮТЬ
  • РОДОВИЩА ПЕРСПЕКТИВНІ, А ГРОШЕЙ — ОБМАЛЬ
  • РОСІЙСЬКИЙ ДЕСАНТ У «М'ЯСО-МОЛОЧНІЙ ВІЙНІ»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».