Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СВІТ: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
«ПТАШИНИЙ ГРИП» ШИРИТЬСЯ СВІТОМ
«Пташиний грип» дістався Німеччини. На острові Рюйген у Балтійському морі знайшли чотирьох мертвих лебедів. Попередні аналізи засвідчили, що принаймні двоє з них загинули від небезпечного для людини штаму вірусу. Тепер у лабораторіях ЄС проводять розширені тести, але вчені не сумніваються, що результати підтвердять попередні аналізи. Остаточні висновки науковці оприлюднять сьогодні. А поки що в країні роблять усе, аби свійські птахи не контактували з перелітними. На півночі держави в радіусі трьох кілометрів від місця, де виявили мертвих птахів, заборонили будь-які перевезення птиці.

За вісім годин пожежа поширилася на дві тисячі квадратних метрів. Більшість працівників редакцій вчасно покинули приміщення, решту пожежники знімали з балконів. Попри великі масштаби лиха, постраждалих лише п'ятеро: двох працівниць буфету шпиталізовано з отруєнням чадним газом, троє вогнеборців опинилися під завалами, після того як упали три поверхи. Причиною займання називають необережність.
Найбільших збитків завдано редакції «Комсомольской правды», де згоріла значна частина апаратури, комп'ютери, бібліотека, фотовідділ та архів з 1925 року. Незважаючи на це, керівництво видання запевняє, що газета й надалі виходитиме щодня — багато хто вже запропонував «Комсомолке» нове місце для випуску газети. Однак найближчі номери виходитимуть у зменшеному форматі, бо чимало підготовлених матеріалів згоріло.
Крім «Комсомольской правды», значно постраждала «Трибуна». Ця газета не зможе виходити протягом кількох днів. Василь Богатирьов, генеральний директор «Трибуны», вже заявив, що «епіцентр пожежі був просто над нами. І якщо не від вогню, то від води редакція сильно постраждала. Тепер ми докладаємо зусиль для того, щоб наші читачі не потерпали через цю подію й газета вийшла в п'ятницю у звичайному режимі».
Видавництво «Преса» підпорядковане управлінню в справах президента Російської Федерації.
також у паперовій версії читайте:
  • СНІГОПАДИ В США
  • ХАМАС МАЄ СВОГО ПРЕМ'ЄР-МІНІСТРА
  • ІРАН СУДИТИМЕТЬСЯ З НІМЕЧЧИНОЮ?
  • СТРАЙК У НІМЕЧЧИНІ
  • СУТИЧКИ В ГАЇТІ: Є ЖЕРТВИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».