Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СУСПІЛЬСТВО
ПРО 134 БУДИНКИ «ЗАБУЛИ»
Глава Луганської облдержадміністрації готовий ініціювати кримінальну справу проти міського голови Алчевська Миколи Кириченка, котрий за три терміни свого обрання не тільки нічого не зробив, але навіть у період техногенної катастрофи в січні нинішнього року не поінформував обласну владу про те, що в місті 134 будинки післявоєнної забудови, які мають опалюватися котельнею «Заводська», понад десять років стоять без центрального опалення.

Жителі цих будинків обігріваються електроприладами, але в рамках ліквідації наслідків техногенної катастрофи в Алчевську обласний штаб має намір відновити теплопостачання і цих будинків.
Характеризуючи ситуацію загалом, Геннадій Москаль сьогодні на апаратній нараді сказав: завдання з відновлення теплопостачання в Алчевську, поставлені Президентом України, виконано. З 836 житлових будинків 717 вже опалюються. Ще 119 відремонтовані й готові прийняти теплоносій.
Нині до міських тепломереж підключено 19 шкіл, 24 дитсадки і 9 медичних установ. Частина дитсадків вже працює, а школи поступово набирають потрібну температуру, прогріваються, і після повернення дітей з санаторіїв у них відразу ж почнуться заняття. ДП «Укрзалізниця» зараз працює над установленням дев'яти модульних котелень. Для цього узгоджено проектно-кошторисну документацію і закуплено обладнання.
Крім того, дочірнє підприємство НАК «Нафтогаз України» — «ГАЗ-ТЕПЛО» проводить активну роботу з установлення автономного опалення у квартирах багатоповерхівок і бюджетних установах. На цей час «ГАЗ-ТЕПЛО» отримало понад три тисячі колективних заявок і більш як десять тисяч індивідуальних.
На думку Геннадія Москаля, саме встановлення індивідуального опалення вирішить проблему тепла в Алчевську по-справжньому. Адже якщо врахувати, що потужності старих центральних котелень міста надто слабкі,— на виході вони дають температуру носія не більше 58 градусів за Цельсієм, а довжина теплопроводів понад 30 км, то за рахунок централізованого теплопостачання навряд чи можливо зробити приміщення теплими.
Через існуючі проблеми повне відновлення теплопостачання планується сьогодні завершити.
також у паперовій версії читайте:
  • ВАКАНСІЇ ЗАЛИШАЮТЬСЯ
  • ПЕРЕВІРКА ТРИВАЄ
  • «ИЩУТ ПРОХОЖИЕ, ИЩЕТ МИЛИЦИЯ...»
  • АДМІНРЕСУРС НЕ ПОДОЛАТИ!
  • ГАВРИШ ЗВИНУВАЧУЄ
  • ПАМ'ЯТЬ
  • ПОЛТАВА ГОТУЄТЬСЯ ДО ВИБОРІВ
  • У ПЛЮЩА — СВОЯ ДУМКА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».