Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ЖІНКИ ШАНУЮТЬ ПОЦІЛУНКИ

Дослідження засвідчило: жінки часто відчувають у поцілунках більшу інтимність, ніж під час сексу.
Дві третини жінок, за даними німецького експерта, переконані: чоловік, який вміє цілуватися, є гарним коханцем. Майже половина з них готова підписатися під висловом: «хороший поцілунок кращий від сексу». Навпаки, дві третини чоловіків сказали, що не згодні з останнім твердженням.
Більше того, дослідники з Відня зазначають: регулярні поцілунки корисні для здоров'я і можуть мати лікувальний ефект. Учені встановили, що довгий і пристрасний поцілунок знижує не тільки кров'яний тиск, а й кількість холестерину в крові, а, отже, і ризик інфаркту. Крім того, поцілунки зміцнюють імунну систему: з кожним поцілунком вивільняється велика кількість бактерій, що містяться в слині, які передаються від одного партнера до іншого. Ці бактерії, в свою чергу, сприяють виробленню антитіл, тренуючи імунну систему.


ЛІПШЕ ПИТИ ЧАЙ, НІЖ МЕРЗНУТИ
Теплий чай з лимоном і відвар шипшини стали у морозні дні неодмінним складником раціону мешканців харківського зоопарку, повідомляє кореспондент Укрінформу. Однак це лише додаткові заходи, пояснює завідувач інформаційного відділу найстарішого в Україні зоопарку Світлана Розенкова, головне — цьогоріч тут реконструювали п'ятикілометровий газогін. У зоопарку працює власна котельня, отже температуру в закритих приміщеннях можна регулювати залежно від потреб. Наприклад, у приміщеннях для слонів, мавп і в тераріумі нині літня спека: плюс 28 градусів за Цельсієм. Комфортні умови створено і для водоплавних: проточна вода у тутешніх водоймах не замерзає, а на березі для відпочинку птахів як підстилка спеціально розсипана солома.
Нинішнього року в зоопарку почнеться будівництво першого в Україні Будинку юннатів. Міська влада планує побудувати його коштом у 650 тисяч гривень. Тутешній гурток юних натуралістів свого часу був першим в Україні, торік він відсвяткував своє 80-річчя.
Саме юннати допомагають працівникам зоопарку доглядати за тваринами, зокрема, поїти їх чаєм. Одному лише слону Ауну, якому незабаром виповниться дев'ять років, для чаювання потрібно двоє відер гарячої води, пачка чаю і не менш як три лимони...

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • КІНОСВІТ
  • РЕКОРДИ
  • СКАНВОРД

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».