Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ТАКИХ АВТОБУСІВ МИ ЩЕ НЕ БАЧИЛИ
8 січня о 10.00 від станції Дворічна Південної залізниці відійшов перший в Україні рейковий автобус — новий вид залізничного транспорту.
Маршрут, яким пройшов транспортний засіб, проліг від Дворічної до вокзалу «Харків-Пасажирський». Рейковий автобус може набирати швидкість до 140 км/год. Салон транспортного засобу розрахований на 169 пасажирів, у ньому 95 сидячих місць.

Програма «Рейковий автобус» є доповненням до урядової програми «Шкільний автобус». Запуск в експлуатацію нового виду залізничного транспорту зменшить навантаження на систему приміських перевезень у країні. Загалом програма має на меті впровадження у державі європейських стандартів перевезень.

В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ НАРОДИЛОСЯ ЧЕТВЕРО!
Різдво — не лише велике свято, а й велике таїнство. Свідчення цьому — екстраординарна подія, що сталась на Прикарпатті. Днями iванофранкiвка Юлія Тачинська народила аж чотирьох діток: трьох дівчаток i одного хлопчика, розповідає наш кореспондент Іван Дмитрів.

Такого акушери не пам’ятають давно, позаяк щороку з’являються з десяток двійнят, раз на кілька років — трійня. Та щоб одразу четверо немовлят! Науковці стверджують, що вагітність двома плодами (двійня) зустрічається один раз на 70–80 пологів, трьома плодами (трійня) — один раз на шість-сім тисяч пологів, вагітність чотирма і більшою кількістю — спостерігається надзвичайно рідко — раз на 680 тисяч пологів.
Хоча в родині молодої матері є кілька пар близнят, певний час у Юлії не було діток, а тому довелось звертатися по допомогу медиків і вдаватись до спеціальних методів запліднення. Подружжя невимовно зраділо, коли довідалось, що в лоні майбутньої матері зародилась не одна людська істота, а чотири. Звісно, переживали усі.
Пологи були важкими, довелось робити кесарів розтин. Найбільше медики побоюються за маленьких крихіток, позаяк важать вони менш як 800 грамів кожне й, з огляду на це, мають проблеми з диханням. Та сподіватимемося, що з Божою допомогою пані Юлія та її три донечки-дюймовочки й синочок-мізинчик швидко наберуться сил. Принаймні лікарі все роблять для цього.
також у паперовій версії читайте:
  • ВИБОРЦІВ — ПОНАД 36 МІЛЬЙОНІВ. ЯК ЗАХИЩАТИМУТЬСЯ ЇХНІ ПРАВА?
  • І ЗНОВУ — ПРО ПРОБЛЕМУ ВСИНОВЛЕННЯ
  • ШАНОВНІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!
  • МАЙБУТНЄ ЗМІЇНОГО
  • НА «КРИВОРІЖСТАЛІ» ПІДВИЩИЛИ ЗАРОБІТНУ ПЛАТУ
  • МИ — ТРЕТІ В ЕЛІТНОМУ КОСМІЧНОМУ КЛУБІ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».