Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ЩОДЕННИК ПОВІЇ СТАВ БЕСТСЕЛЕРОМ

Свій щоденник Ракель вела із 18 років — після того, як втекла з дому і почала займатися проституцією на вулицях Сан-Пауло. Згодом її регулярні записи в Інтернеті, де вона описувала життя дівчини за «викликом», котра приймає по п'ять клієнтів на день, зацікавили велику аудиторію читачів. За день її сайт відвідувало до 20 тисяч осіб.
Таким успіхом зацікавилися бразильські журнали, які з дозволу Ракель надрукували кілька уривків із її щоденника. Ці публікації потрапили до рук видавця Марчели Дуарте. «Щойно я почала читати записки Ракелі, — говорить вона, — як відчула себе на гачку. Там були всі складові хорошої «мильної опери» — сімейна драма, любовні історії й чимало сексу».
Марчела залучила професійну журналістку, яка скомбінувала з розрізнених записок Ракелі книгу під назвою «Солодка отрута скорпіона: щоденник дівчини за викликом»,— і не помилилась. Ця книга стала справжнім хітом у Бразилії серед жінок і чоловіків, її тираж за останні два місяці додруковується втретє. Книгою також зацікавилися іноземні видавництва — найближчим часом Дуарте планує публікацію щоденників Ракелі в Португалії та Іспанії. Більше того, видавець отримала кілька пропозицій про продаж прав на екранізацію бестселера.
Сама Ракель Пачеко нині стала справжньою бразильською знаменитістю. Вона постійно дає інтерв'ю і регулярно з'являється в популярних нічних ток-шоу. У подальших планах Ракель — закінчити середню школу, зайнятися вивченням психології в інституті.


НАШЕСТЯ ДИКИХ СВИНЕЙ
У штаті Вірджинія зафіксовано небувалий демографічний сплеск у популяції диких свиней, повідомляє Укрінформ з посиланням на Associated Press. Ці тварини є нащадками поросят, завезених в Америку першими поселенцями, котрі пристосувалися до життя серед дюн і зараз починають освоювати нові території.
Свині становлять серйозну загрозу береговим національним паркам Вірджинії, оскільки розривають схили дюн, які осипаються, а також поїдають рідкісні рослини. Досі кількість тварин успішно підтримували на одному рівні за рахунок сезонного мисливства. Однак нині свині розмножуються неймовірно активно. Вчені вважають, що причиною стало нове джерело їжі, яке випадково знайшла популяція,— берегові краби. Тепер свині намагаються заселити поки не обжиту територію в прибережних дюнах.
Далекі предки цих тварин з'явилися в Америці в ХVII столітті. Першопроходці дозволяли їм вільно пастися у хвойних лісах навколо поселень, згодом свині пристосувалися і до дикого життя. За чотири століття вони трохи зазнали мутації — їхня щетина потемніла, рила витяглися. Свині стали вкрай обережними, не підпускають до себе людей. Тепер вони більше нагадують своїх диких родичів і так само небезпечні для людини, бо можуть бути заражені сказом.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ЗНАХІДКИ
  • ФАКТ
  • МАНДРИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».