Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ПІД ХАРКОВОМ РОЗБИВСЯ РОСІЙСЬКИЙ ЛІТАК
За дорученням генерального прокурора Олександра Медведька до прокуратури Харківської області виїхали працівники Управління нагляду за додержанням законів на транспорті Генпрокуратури для розслідування катастрофи російського літака компанії «Авком», який розбився під Харковом.

Вони мають надати практичну допомогу в розслідуванні кримінальної справи, відкритої 2 січня за фактом порушення правил безпеки руху повітряного транспорту, що спричинило загибель людей.
Знайдено «чорну скриньку». Її було піднято з дна Комсомольського озера, куди впав літак.
Піднято також більшість фрагментів повітряного судна, яке затонуло під кригою. За словами співрозмовника агентства УНІАН, основні роботи з ліквідації наслідків авіакатастрофи завершено. Вчора зранку проведено контрольне обстеження дна водоймища та місце-
вості на березі озера.
Водолази знайшли тіло другого пілота. До екіпажу літака, що розбився, входили два пілота і стюардеса. Тіла одного з них і бортпровідниці було знайдено одразу після падіння машини.
Легкий реактивний літак Н-25В, який здійснював рейс за маршрутом «Шереметьєво — Харків», зазнав аварії під час заходу на посадку. Він розрахований на вісім пасажирів, екіпаж планував взяти на борт туристів і вилетіти до Ліона у Францію.

УКРАЇНА ВІДСВЯТКУВАЛА НОВИЙ РІК СПОКІЙНО
Із 30 грудня 2005 року до 3 січня 2006 року на території нашої країни відбулося понад 3,3 тисячі масових заходів, присвячених святкуванню Нового року за участю майже двох мільйонів осіб. Серйозних порушень громадського порядку не зафіксовано.

Убезпечували святкування понад 21 тисячу працівників органів внутрішніх справ, у тому числі майже три тисячі військовослужбовців внутрішніх військ, повідомили в Департаменті зв'язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ України.
Зафіксовано понад три тисячі фактів незаконної вирубки хвойних дерев, за що затримано й притягнуто до адміністративної відповідальності 3186 осіб.
Перевірено понад 16,2 тисячі торговельних закладів та інших місць можливої реалізації піротехнічної продукції. З незаконного обігу вилучено майже 8,5 мільйона піротехнічних виробів, у тому числі понад 6,3 мільйона петард.
Зареєстровано шість нещасних випадків, пов'язаних з необережним поводженням із піротехнічними засобами. У Херсоні в одній з квартир під час виготовлення вибухового пакету (за попередніми даними — з сурику і сріблянки) стався вибух: 26-річному чоловікові відірвало кисть правої руки.
також у паперовій версії читайте:
  • РУБАЮТЬ ЗАПОВІДНІ ЛІСИ
  • «МЕРСЕДЕС» ІЗ ВОЛИНСЬКИМ АКЦЕНТОМ
  • ГРІМ УДАРИВ — МИ ПЕРЕХРЕСТИЛИСЬ
  • ТЕЛЕБАЧЕННЮ — СУЧАСНИЙ ФОРМАТ
  • ДО КОЛЕКЦІЇ — «СОБАЧІ» ГРОШІ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».