Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
«ЗІРКА МАНДРІВ ОЛЕКСАНДРА ВЕРТИНСЬКОГО»
Восьмого грудня відбудеться виставка-концерт авторки-виконавиці Єви Бахар «Зірка мандрів Олександра Вертинського» у галереї «Митець Арт». У програмі однойменна літературно-музична композиція і презентація живописних робіт — ілюстрацій до цієї програми. Прозвучать пісні «В синем, далеком океане...», «В старинном парке», «Дни бегут», «Забыла Вас...», «Златокудрой весной», «Китай», «Любовь», «Махари», «Морской кабачок», «Обезьянка Чарли», «Судзуки».

Єва Бахар — автор і виконавиця музичних мініатюр, дизайнер аксесуарів і одягу, мистецтвознавець, художниця. У доробку мисткині — персональні виставки живопису, мистецькі публікації в журналі «Стиль & Дом», а також літературно-музичні програми: Argento, «Одеса–Москва–Одеса», «Незнайомий Олександр Вертинський», «Присвята артистам слов'янської естради початку ХХ століття», програма авторських пісень, перфоманси «Музичні образи літературних композицій» і «Поетичні перлини в живописі та музиці».

ЛОБОДА ВИСТУПАТИМЕ НА «РІЗДВЯНИХ ЗУСТРІЧАХ»
Світлана Лобода — єдина із українських співачок, яка 8 грудня візьме участь у «Різдвяних зустрічах» Алли Пугачової, повідомляє Укрінформ. Її виступ у серпні цього року на кримському фестивалі справив на Пугачову таке сильне враження, що вона особисто запросила виконавицю виступити з піснею «40 градусів» у СК «Олімпійському».
На сцену, на тлі величезної декорації у вигляді старовинного готичного замка, в оточенні потужних проекторів Лобода вийде у супроводі музикантів-примар, які з'являтимуться і зникатимуть у мерехтінні світла. Навколо співачки на повітряних пуантах злітатимуть у повітря балерини. Апофеозом пісні стане віртуозна гра Світлани на віолончелі. За допомогою потужних проекторів, світлових приладів і візуальних образів виконавиця втілить на сцені феєрію польоту та чаклунства. Режисер «Зустрічей» — киянин Олег Боднарчук, а декорації виготовляє студія Бориса Краснова.
також у паперовій версії читайте:
  • ПЕРЕМОГА НА ДИТЯЧОМУ «ЄВРОБАЧЕННІ-2012»
  • КАРТИНИ ЯК МОЗАЇКА
  • ПОШУК ОБДАРОВАНИХ ВИКОНАВЦІВ
  • ПОДАРУНКОВА ЗБІРКА ТРИЛЕРІВ
  • СТРАХОВИСЬКА «ЖИВУТЬ» У ПАРКУ
  • ДНІ ЧЕСЬКОЇ ФОТОГРАФІЇ У КИЄВІ
  • «ХОББІТА» ВИДАДУТЬ МЕРТВОЮ МОВОЮ
  • «ДОРОСЛИЙ» РОМАН ДЖОАН РОУЛІНГ ЕКРАНІЗУЄ BBC
  • ВІДКРИТО ФІЛІЮ ЛУВРА
  • «ВІА ГРУ» ВІДРОДЯТЬ У ВИГЛЯДІ РЕАЛІТІ-ШОУ
  • НАЙКРАЩІ ТЕАТРАЛЬНІ ФОТОГРАФІЇ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».