Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ВЕСІЛЛЯ ПО-ПІРАТСЬКОМУ
У Великій Британії відбулося весілля у стилі «Піратів Карибського моря»: наречена була вдягнена в костюм Елізабет Суонн (у фільмі її зіграла Кіра Найтлі), а її наречений постав у вбранні капітана Джека Горобця (Джонні Депп), повідомляє lenta.ru.

Гостей пригощали ромом. Молодята — 46-річний Мік Ешфілд і 35-літня Віккі Ладлоу — виголосили спеціально підготовлену піратську клятву вірності, а потім підняли прапор із зображенням Веселого Роджера. Після урочистостей новоспечене подружжя вирушило у весільну подорож до Байдфорда.
Незвичайне весілля відбулося в англійському графстві Девон у межах щорічної доброчинної зустрічі медиків, учасники якої переодягаються на героїв стрічки «Пірати Карибського моря». Це щорічний захід, його мета — збирання коштів для досліджень у галузі онкології.

ПАРИЖ У ТРІЙЦІ «КРИМІНАЛЬНИХ СТОЛИЦЬ» СВІТУ
У щорічному рейтингу «кримінальних столиць» перше і друге місця зберегли за собою Барселона і Рим. Зате на третьому місці, замість чеської Праги, опинився французький Париж, повідомляє Укрінформ із посиланням на TripAdvisor.
На четвертому місці, як і торік, — Мадрид. Далі за списком ідуть Афіни (Греція), Прага (Чехія), Коста-Брава (іспанська провінція Аліканте), Лісабон (Португалія) і Тенеріфе (іспанські Канари). Десяте місце посідає британська столиця Лондон.
Укладачі рейтингу заспокоюють, що попри активність кишенькових злодіїв, туристам не варто відмовлятися від поїздок до міст, які фігурують у списку.
«Ці міста дають можливість отримати унікальні позитивні емоції, тому їх варто відвідати (у будь-якому випадку)»,— наголошують дослідники. Водночас у TripAdvisor туристам радять стежити за своїми речами і, по можливості, не діставати гаманці, перебуваючи на жвавих вулицях.
також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • НОУ-ХАУ
  • РЕКОРДИ
  • ФАКТ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».