Інші види спорту
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 18 Липень 2014 03:00

Богдан Бондаренко – найкращий легкоатлет червня в Європі

Rate this item
(0 votes)

Українець Богдан Бондаренко та чешка Барбора Шпотакова є найкращими легкоатлетами червня в Європі. Голосування проводила Європейська асоціація легкої атлетики. Участь у ньому взяли експерти, представники ЗМІ та уболівальники, повідомляє прес-служба Федерації легкої атлетики України (ФЛАУ).
14 червня на етапі «Діамантової ліги» в Нью-Йорку Богдан Бондаренко переміг, повторивши рекорд Європи зі стрибків у висоту (2,42 м). Цей результат був недосяжним для всіх інших атлетів континенту з 1987 року. Тоді на таку ж висоту злетів швед Патрік Шеберг.


Серед чоловіків другу та третю сходинки в голосуванні посіли угорець Крістіан Парш (метання молота) та француз Паскаль Мартіно-Ляград (110 м із бар’єрами). Серед жінок разом із метальницею списа Барборою Шпотаковою до трійки найкращих увійшли німкеня Малайка Міхамбо (стрибки у довжину) та француженка Сінді Бійо (100 м із бар’єрами).

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».