Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 09 Серпень 2019 13:58

"Динамо" програло "Брюгге" в першому матчі відбору ЛЧ

Rate this item
(0 votes)

Київське «Динамо» поступилося в першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів бельгійському «Брюгге» — 0:1. Про це повідомляє Укрінформ.

В першому таймі господар поля — «Брюгге» втілив свою незначну перевагу в один гол. На 37-й хвилині пенальті реалізував Ванакен.
На другий тайм у складі «Динамо» вийшли Циганков і новачок Жерсон Родрігес. Кияни домінували, створили кілька гольових моментів, але так і не зуміли забити такий необхідний м’яч на виїзді. 1:0 — перемога «Брюгге».

Матч-відповідь «Динамо» і «Брюгге» зіграють 13 серпня у Києві на НСК «Олімпійський». Початок — о 20:30.
Головний тренер київського футбольного клубу «Динамо» Олександр Хацкевич поділився враженнями від гри команди в першій зустрічі з бельгійським «Брюгге» в рамках 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА.
Олександр Хацкевич на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що в першому таймі досвідчені футболісти допускали невимушені помилки, але гра у другому таймі вселяє оптимізм перед повторною зустріччю.
«Матч почали добре. Контролювали гру перших 15 хвилин. Бесєдін створив момент, але не реалізував його. Однак потім досвідчені футболісти допускали невимушені помилки в центральній зоні при виході з оборони в атаку. Почали поспішати, перехоплювали м’яч і відразу його втрачали.
Другий тайм вийшов без центра поля. Було багато моментів, атака то на одні ворота, то на інші. В кінці зустрічі в нас були два прекрасних моменти, коли ми вибігали в контратаки. Однак не вистачило останнього пасу і завершального удару. В цілому другий тайм вселяє оптимізм перед повторною грою в Києві», — цитує Хацкевича прес-служба ФК «Динамо».
* * *
Півзахисник київського футбольного клубу «Динамо» Віталій Буяльський прокоментував поразку команди від «Брюгге» (1:0) у вчорашньому матчі в рамках відбору ЛЧ УЄФА.
Віталій Буяльський у післяматчевому коментарі, зокрема, зазначив, що це був лише перший тайм протистояння і запевнив, що у матчі-відповіді в Києві команда зіграє «зовсім по-іншому».
«Це був лише перший тайм протистояння. Поки рахунок 1:0 не на нашу користь. Але я впевнений, що в Києві все буде зовсім по-іншому. Нам потрібно було реалізовувати свої моменти в першому таймі й забити хоча б один м’яч.
Настрій перед другим матчем? Хочеться, щоб уболівальники прийшли і підтримали нас так, як сьогодні бельгійські фанати підтримували команду суперника. Тоді все буде нормально», — цитує Буяльського прес-служба ФК «Динамо».

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».