Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Середа Квiтень 24, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 16 Листопад 2018 12:12

Андрій Шевченко: нас чекають важливі матчі

Rate this item
(0 votes)

16-го і 20 листопада футболісти національної збірної України проведуть гостьові поєдинки проти команд Словаччини (в Лізі націй) та Туреччини.
Напередодні з журналістами зустрівся головний тренер Андрій Шевченко, який підкреслив, що в цих зустрічах зробить акцент на перспективну молодь, повідомляє Укрінформ.

«Закінчується рік. Збірній залишилося провести дві гри. Так, турнірні завдання ми вже вирішили, але ці матчі не стали менш важливими, оскільки в них зробимо акцент на наше майбутнє — на молодих футболістів.
У кожному з них ми бачимо перспективи. Багато хлопців добре зарекомендували себе у чемпіонаті України, в іграх за молодіжку.
У них, звичайно, ще немає необхідного досвіду, але ми підемо на ризик і надамо талановитій молоді шанси показати себе. Все залежатиме від самих гравців», — сказав Шевченко.
Він також зазначив, що, як і раніше, розраховує на хавбека бельгійського «Сент-Трюйдена» Романа Безуса.
«Збірна України розраховує на Безуса. Він отримав травму, довго не грав, уже набирає кондиції. Постараємося знайти йому позицію на полі», — сказав наставник.
Нагадаємо, поєдинок Ліги націй УЄФА Словаччина — Україна пройде 16 листопада у Трнаві. Початок гри — о 21:45. Зустріч обслуговуватиме суддівська бригада з Чорногорії на чолі з Ніколою Дабановичем.
Турнірне становище у групі перед заключними матчами: Україна — 9 очок (після 3 ігор), Чехія — 3 (3), Словаччина — 0 (2).
Збірна України достроково виграла групу В1 і підвищилась у класі турніру Ліги націй.
20 листопада підопічні Шевченка зустрінуться в Анталії у товариському поєдинку з національною збірною Туреччини. Матч розпочнеться о 19:30.
* * *
Півзахисник збірної України Руслан Малиновський поділився своїми очікуваннями від матчів проти Словаччини та Туреччини. Про це повідомляє Sport Arena.
«Звичайно, готові повністю викладатися на футбольному полі. Це будуть класні матчі проти хороших суперників, завжди хочеться грати в таких матчах високого рівня — здається, навіть у чемпіонаті не завжди такі є. Буде цікаво себе перевірити. Плюс знову ж таки ми вже вирішили завдання, так що наступна зустріч покаже, як хлопці ставляться до цих ігор.
Дуже важливо підготуватися ментально: потрібно виходити і бути голодними до перемог. У збірної повинен бути менталітет переможців. Неважливо, матч товариський чи офіційний — потрібно намагатися вигравати весь час.
Уже була невелика теорія, Андрій Миколайович підказав деякі нові тактичні моменти. У найближчих матчах ви побачите дещо цікаве. Нам потрібно зараз адаптуватись, уважно, як губка, вбирати інформацію, тому що інформації нам дають досить, причому інформацію нову. Потрібно в максимально короткі терміни це все зрозуміти, перенести з тренувального процесу на поле», — заявив Малиновський.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».