Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 09 Листопад 2018 15:35

Без шансів

Rate this item
(0 votes)

Фут­бо­ліс­ти до­нець­ко­го «Шах­та­ря» по­сту­пи­ли­ся 7 лис­то­па­да в гос­тях «Ман­чес­тер Сі­ті» (0:6) у мат­чі 4-го ту­ру гру­по­во­го ра­ун­ду Лі­ги чем­піо­нів.

М’ячі на «Етіхад Стедіум» у «Манчестер Сіті» забили Давід Сільва (13-а хвилина), Габріел Жезус (24, 72 — обидва з пенальті, 90+2), Рахім Стерлінг (49) та Ріяд Марез (84), повідомляє Укрінформ.

Зустріч обслуговувала суддівська бригада з Угорщини. Як головний арбітр працював Віктор Кашшаї. Цього рефері чудово пам’ятають уболівальники по донецькому матчу Україна — Англія на Євро-2012: тоді він не зарахував чистий гол Марко Девіча у ворота британців.
«Відзначився» угорський представник футбольної феміди й цього разу, призначивши на 24-й хвилині 11-метровий у ворота українського клубу за неіснуючий фол проти Рахіма Стерлінга.
У паралельному поєдинку квартету F французький «Ліон» зіграв унічию з німецьким «Гоффенхаймом» — 2:2.
Турнірне становище після 4 турів: «Манчестер Сіті» — 9 очок, «Ліон» — 6, «Гоффенхайм» — 3, «Шахтар» — 2.
У 5-му турі 27 листопада «Гоффенхайм» приймає «Шахтар», а «Ліон» — «Манчестер Сіті». Обидва поєдинки розпочнуться о 22:00.
* * *
Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека прокоментував результат матчу Ліги чемпіонів проти «Манчестер Сіті». Про це повідомляє Sport Arena.
«Насправді багато говорити не потрібно, драм не потрібно. «Ман Сіті» — команда іншого рівня. Вони заслужили на перемогу з таким рахунком.
Як далеко «Ман Сіті» може пройти в ЛЧ? Дуже далеко, ця команда — машина. Це — відмінна команда, вона може виграти турнір.
Про ситуацію в групі: у нас є навіть шанси на друге місце, це буде дуже складно, але математично це можливо. Треба виграти два матчі.
Марлос? Прилетів із нами, він був готовий, але під час тренування поскаржився на біль. Ми розраховували на нього, але через скарги його не було навіть на лавці», — заявив Фонсека.
* * *
Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола поділився враженнями від переконливої перемоги над донецьким «Шахтарем» (6:0) в матчі 4-го раунду групового етапу ЛЧ УЄФА.
Хосеп Гвардіола на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що його команда грала неймовірно і намагатиметься зберігати цей рівень до виходу у наступний раунд.
«Ми грали неймовірно. Були хороші і в атаці, і в обороні, причому в такому складному турнірі, як Ліга чемпіонів. На жаль, ще не вийшли до наступного раунду, хоча були до цього близькі. Постараємося зберігати рівень.
Нині у нас непогані позиції, але ще нічого не вирішено. Це повинно зберегти наш фокус на тому, що ми зобов’язані робити. А до матчу з «Манчестер Юнайтед» готуватимемося день за днем.
Зінченко? Алекс — дуже розумний гравець. Ми хочемо додатково переміщати одного футболіста в середину, і з ним це простіше. Він добре грає в обороні, підкований тактично, тямущий. Зінченко провів якісний матч.
Хет-трик Жезуса? Нападники живуть заради забитих м’ячів, але якість Габріела також і в тому, що він завжди б’ється на полі незалежно від того, що відбувається.
За рахунку 2:0 у нього був ще один хороший момент, проте він продовжував боротись і допомагав нам. Це важливо для його впевненості і для всієї команди», — цитує Гвардіолу прес-служба ФК «Шахтар».
* * *
Півзахисник англійського футбольного клубу «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко поділився враженнями від гри проти донецького «Шахтаря» (6:0) в Лізі чемпіонів УЄФА.
Гравець збірної України з футболу Олександр Зінченко, зокрема, зазначив, що вийти у стартовому складі «Манчестер Сіті» було його мрією з того часу, як він залишив «Шахтар».
«Приємно обіграти свою команду з таким рахунком, але я бажаю «Шахтарю» лише найкращого. Це — футбол. Добре зіграла наша лінія атаки, і реалізація була на дуже високому рівні.
Грати проти Матвієнка? Дуже непросто. Він футболіст «із головою» і всі рішення приймає дуже швидко, він технічний, швидкий. Я його знаю з 13 років, ми граємо разом. У збірній грати з ним завжди приємно, а проти нього — подвійно.
Вихід у старті? Це була моя мрія з того часу, коли я залишив «Шахтар». Було непросто налаштуватися на цю гру, для мене вона була особлива.
Після матчу я підтримав хлопців, тому що шанси ще є. Я бажаю їм успіхів. Поки я відчуватиму довіру з боку тренерського штабу, я гратиму тут.
Усе залежить від мене, праця завжди оплачується. Якщо щодня наполегливо працювати — успіх неминучий. Подивимося, що буде в майбутньому, ніколи не знаєш, що буде завтра», — цитує Зінченка footballua.tv.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».