Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 16 Лютий 2018 20:38

Ліга чемпіонів УЄФА

Rate this item
(0 votes)

Футболісти англійського клубу «Манчестер Сіті» з рахунком 4:0 розгромили у вівторок на виїзді швейцарський «Базель», а італійський «Ювентус» удома не втримав перемоги над англійським «Тоттенгемом» з Лондона — 2:2, повідомляє Укрінформ.
Початок розгрому на «Санкт-Якоб Парк» у Базелі на 14-й хвилині точним ударом головою поклав Ількаєв Гюндоган. Бернарду Сілва на 18-й хвилині розвинув успіх «Манчестер Сіті». На 23-й хвилині своїм 14-м голом у цьому році Агуеро довів рахунок до великого, а відразу після перерви Гюндоган (53) оформив дубль.

У Турині «Ювентус» і «Тоттенгем» обмінялися голами Гонсало Ігуаїна (2-а і 9-а хвилини), Гаррі Кейна (35) і Крістіана Еріксена (71).
Доля обох протистоянь вирішиться 7 березня на аренах «Етіхад» у Манчестері і «Вемблі» у Лондоні.
* * *
Господарі «Сантьяго Бернабеу» і гості арени «Драгау» порадували своїх уболівальників у перших поєдинках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.
Чинні володарі титулу футболісти мадридського «Реала» з рахунком 3:1 здобули вольову перемогу над клубом «Парі Сен-Жермен», а «Ліверпуль» на виїзді розтрощив «Порту» — 5:0, повідомляє Укрінформ.
Матч у Мадриді почався голом на 33-й хвилині півзахисника парижан Адрієна Рабіо. Перед свистком на перерву рівновагу з пенальті відновив Кріштіану Роналду (45). Наприкінці другого тайму успіх «вершковим» принесли Роналду (83) і Марсело (86).
У «Порту» хет-трик у свій актив записав Садіо Мане (25, 53, 85), авторами ще двох голів у складі «Ліверпуля» стали Мохамед Салах (29) і Роберто Фірміно (69).
Матчі у відповідь у цих дуелях відбудуться 6 березня в Парижі і Ліверпулі.
* * *
Наступного тижня пройдуть ще чотири гри 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. 20 лютого: «Баварія» (Німеччина) — «Бешикташ» (Туреччина), «Челсі» (Англія) — «Барселона» (Іспанія); 21 лютого: «Шахтар» (Україна) — «Рома» (Італія), «Севілья» (Іспанія) — «Манчестер Юнайтед» (Англія). Поєдинки у відповідь намічено на 13–14 березня.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».