Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 14 Серпень 2015 23:44

Коноплянка: дебют із користю, але без трофею

Rate this item
(0 votes)

Півзахисник збірної України з футболу Євген Коноплянка відзначився голом уже в першому матчі за свій новий клуб — іспанську «Севілью». Українець у поєдинку за Суперкубок УЄФА проти «Барселони» вийшов на заміну на 68-й хвилині за рахунку 2:4. Спершу він узяв участь в атаці, яка завершилася призначенням пенальті, а на 81-й хвилині забив і сам, зрівнявши рахунок — 4:4.
В овертаймі каталонці виявилися сильнішими — вирішальним м’ячем за п’ять хвилин до завершення гри відзначився Педро. Майже одразу після цього Коноплянка промчав флангом і віддав передачу в центр штрафного майданчика «Барселони», але партнери не змогли перетворити на гол зусилля українського футболіста.


Таким, якщо коротко, є підсумок зустрічі провідних команд із чемпіонату Іспанії для українських уболівальників. Але появі Євгена на полі тбіліського стадіону «Динамо» імені Бориса Пайчадзе передувала не менш фантастична гра, яка подарувала шанувальникам футболу феєрію забитих м’ячів.
Уже в дебюті гри відбулося змагання майстрів виконання штрафних ударів — першим у воротах каталонців уже на 3-й хвилині розписався Евер Банега. Свого співвітчизника вирішив перевершити інший аргентинець — Ліонель Мессі. Вже на 7-й хвилині він зрівняв рахунок, а на 16-й також зі штрафного вивів «Барселону» вперед.
Наприкінці першого тайму здалося, що для володарів Кубка чемпіонів гра вже зроблена — після чергової помилки захисників «Севільї» Рафінья встановив рахунок 3:1. Коли ж на старті другої половини гри Суарес зробив відставання андалусійців ганебним (4:1), здалося, що вболівальників чекає сумне догравання.
Та на 57-й хвилині Хосе Антоніо Рейєс повернув до зустрічі інтригу, щоб на 68-й хвилині поступитися місцем на полі Коноплянці, який і продовжив свято футболу у Тбілісі ще на півгодини. Десятки тисяч уболівальників у столиці Грузії і мільйони перед телеекранами у всьому світі проти цього точно не заперечували.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».